Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dráždivá čerešnička na torte: Poľská sexica je na titulke úplne nahá!

Emily Ratajkowski odhodila zábrany a zapózovala si celkom nahá. Zobraziť galériu (7)
Emily Ratajkowski odhodila zábrany a zapózovala si celkom nahá. (Zdroj: GQ Turkey)

NEW YORK – Žiadne zábrany! Hoci Emily Ratajkowski má ešte len 21 rokov, nahota pred objektívom jej vonkoncom nie je cudzia. Nedávno sa vyzliekla pred objektívom a svoje ženské zbrane vytasila rovno na titulnej strane pánskeho magazínu. Jej bujné vnady a nahé krivky sú zárukou, že Turci na nej idú oči nechať.

Na párty s ňou rozhodne nie je nuda! Už ste niekedy zavítali na divoký žúr, kde z torty vyskočila sporo odetá kráska? Emily Ratajkowski by sa tejto úlohy zhostila priam dokonale. Stačí sa pozrieť na zábery z marcového čísla tureckého vydania časopisu GQ, ktorému brunetka prepožičala svoja závideniahodné krivky. Bez jediného kúska šiat pôsobí na vrchole torty ako zmyselná čerešnička.

Trblietavé klobúčiky, rolovacie píšťalky, konfety a sviečky – to sú neodmysliteľné súčasti každej dobrej narodeninovej oslavy. Tú v redakcii pánskeho magazínu okorenila Emily v Evinom rúchu, ktorá vystavila na obdiv svoje božské partie. Oku skúseného fotografa Tonyho Kellyho naservírovala nielen guľatý zadok, ale tiež objemné prednosti. Tie by sa jej totiž do dlaní zaručene nezmestili.

Modelka s poľskými koreňmi sa síce narodila v Londýne, no vyrastala v Kalifornii. Práve za veľkou mlákou už stihla rozbehnúť kariéru v oblasti modelingu, do ktorej vhupla rovnými nohami pomerne zavčasu. „S modelingom som začala náhodou. Keď som po prvý raz stretla lovca talentov, bola som veľmi mladá. Keď som podpísala prvý kontrakt, mala som len 14,“ zaspomínala si v priloženom rozhovore. Jej ambície však siahajú ďaleko vyššie: „Modeling mi umožňuje cestovať a stretávať nových ľudí. Ale začínam s herectvom a urobím všetko pre to, aby som získala dobrú hereckú príležitosť.“ Či je práve odhaľovanie sa v pánskom magazíne tou správnou cestou, už musí posúdiť sama.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu