Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nohatý súboj českých bohýň: Herzigová a Němcová vytasili rázporky do nebies!

Eva Herzigová a Petra Němcová provokovali dlhými nohami vo vysokých rázporkoch. Zobraziť galériu (16)
Eva Herzigová a Petra Němcová provokovali dlhými nohami vo vysokých rázporkoch.

CANNES – Ukázali zvodné nôžky! Prestížny filmový festival v Cannes už tradične prilákal množstvo krásnych dám nielen zo sveta kinematografie, ale aj modelingu. Uplynulú noc medzi nimi nechýbali ani ostrieľané Češky, ktoré vystrkovali dlhé nohy vo vysokých rázporkoch. Ktorá z nich mala podľa vás navrch – Eva Herzigová (41) alebo Petra Němcová (34)?

Žúrovali bok po boku! Hoci Eva Herzigová po prekročení prahu štyridsiatky a treťom pôrode už nie je tak pracovne vyťažená ako kedysi, dobrou spoločnosťou nepohrdne. Aj preto včera zamierila na slávnostnú večeru a afterpárty v Cannes s badateľne mladšími kolegyňami. Z nich jej bola najbližšia práve rodáčka Petra Němcová, ktorá zaujala podobným strihom šiat. Nádherné Češky sa tak pred fotografmi pretekali v tom, ktorá ukáže krajšie nohy v hriešne vysokých rázporkoch.

Skúsenejšia Herzigová siahla po žltej kreácii bez ramienok a stavila na výrazné líčenie očí aj úst. Mladšia Němcová zas zvolila róbu staroružovej farby s čipkovanými aplikáciami a dlhou vlečkou. Rafinovanosť sa tak snúbila s romantickými prvkami, no jedno bolo isté. Do očí obom dámam pozeral naozaj málokto. Veď oslnivé modelky provokovali neuveriteľne dlhými nôžkami.

Okrem ospevovaných Češiek sa na spomínanom podujatí objavili aj ďalšie, nemenej známe modelingové hviezdy: Liu Wen, Alessandra Ambrosio, Arlenis Sosa či Adriana Lima. Práve s poslednou menovanou si Petra urobila spoločnú fotku mobilom a podelila sa o ňu prostredníctvom Instagramu. „Čas prehliadky na Chopard, Cannes 2014,“ napísala Němcová do komentára po tom, čo vystrúhala poriadne odvážnu pózu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu