Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pikantná rozlúčka s letom: Ty vole, bohyňa od susedov úplne nahá!

Eva Herzigová láka slniečko nahým telom. Zobraziť galériu (6)
Eva Herzigová láka slniečko nahým telom.

LONDÝN - Radosť pozerať! Eva Herzigová (42) právom patrí medzi najkrajšie Češky. Rodáčka z Litvínova má za sebou skutočne vydarenú kariéru modelky a herečky. Popritom stihla priviesť na svet tri ratolesti. A hoci už dávno nemá dvadsať rokov, pýši sa ukážkovou figúrou, ktorú kedykoľvek ochotne ukáže v celej kráse.

Leto je za nami a ostali nám naň už len spomienky. Slnečné chvíle si počas tohto týždňa prostredníctvom instagramu pripomenula aj česká sexbomba Eva Herzigová. Tá potešila fanúšikov momentkou, na ktorej pózuje na pláži úplne nahá, pričom bradavky a intímne partie si rafinovane skrýva. 

Eva, ktorá je trojnásobnou mamičkou, sa v rozhovoroch nikdy netajila tým, že nahota jej nerobí žiaden problém. Zrejme aj preto, že jej popri sexepíle nechýba ani sebavedomie. „Ľudia si spájajú krásu s mladosťou, dokonalosťou, malým noštekom a perfektným zovňajškom. Krása je však hlavne o tom, aby sa človek mal rád taký, aký je,” vyjadrila sa v septembrovom vydaní ruského Vogue magazínu zmyselná bohyňa.


Pozrite si tiež: Česká topmodelka po 40-tke a troch pôrodoch: Eva, v bikinách si stále kus!


Eva Herzigová nemá s nahotou žiaden problém.
Zobraziť galériu (6)
Eva Herzigová nemá s nahotou žiaden problém.

 

Viac o téme: Eva Herzigová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu