Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

J-Lo na titulke zostarla a šokovala priznaním: V 18-ich bola bezdomovec!

Jennifer Lopez na obálke magazínu pôsobí starším dojmom, než na aký sme u nej zvyknutí. Zobraziť galériu (16)
Jennifer Lopez na obálke magazínu pôsobí starším dojmom, než na aký sme u nej zvyknutí. (Zdroj: W magazín)

LOS ANGELES – Ani jej začiatky kariéry neboli jednoduché! Jennifer Lopez (43) je dnes na celom svete známa ako herečka, speváčka, porotkyňa a stálica vôd šoubiznisu. V otvorenom rozhovore však priznala, že pred desaťročiami aj ona musela prinášať veľké obete. V štýle zrelej dámy odhalila tajomstvo z čias mladosti, kedy žila bez domova.

Svoj úspech si patrične vydrela! O tom sa Jennifer Lopez snaží presvedčiť svojich fanúšikom, ktorým sa otvorila prostredníctvom fotenia a rozhovoru pre magazín W. V jeho najnovšom vydaní pózuje ako tmavovláska s bujnou hrivou, ktorá jej opticky pridáva roky navyše. To najväčšie prekvapenie však prišlo v podobe priznania, že speváčka v tínedžerských rokoch žila ako bezdomovec.

„Moja mama a ja sme boli na nože. Nechcela som ísť na vysokú školu, chcela som tancovať na plný úväzok. Tak sme išli od seba,“ zaspomínala si matka dvojičiek na obdobie svojho dospievania. Situácia sa údajne vyostrila až tak, že J-Lo prestala chodiť domov a odsťahovala sa: „Začala som prespávať na gauči v tanečnom štúdiu. Bola som bezdomovec, ale mame som povedala: 'Toto jednoducho musím urobiť'.“ Ak by však tieto slová čítali ľudia, ktorí skutočne prišli o strechu nad hlavou, zrejme by si o plavovláske neutvorili práve najlepší názor. Hollywoodska hviezda totiž život ulice a ozajstnú núdzu nikdy nepocítila.

Aj keď Jennifer vyrastala vo veľkom bielom dome so záhradou uprostred Veľkého jablka, na svoj úspech je neuveriteľne pyšná. Dokonca až tak, že do vlastného know-how zasväcuje aj svoje ratolesti. „Veľa premýšľam o tom, ako naučiť deti, aby tvrdo pracovali. Niečom som sa o deťoch naučila. Neurobia to, čo im poviete. Oni urobia to, čo vy robíte,“ pochválila sa v spomínanom rozhovore. Zároveň však aspoň vzdala hold svojmu otcovi: „Pozorovala som svojich rodičov. Môj otec pracoval po nociach, bola som si vedomá toho, koľko pre nás obetoval.“ Ostáva len dúfať, že vlastné triumfy v profesionálnej dráhe speváčku nezaslepia. Už teraz sa totiž o nej šušká, že trpí prehnanými maniermi a k bežným ľuďom je doslova neznesiteľná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu