Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexi mama J-Lo šantila na pláži: V plavkách vytasila krivky bohyne!

Jennifer Lopez poodhalila svoje výstavné krivky v plavkách. Zobraziť galériu (13)
Jennifer Lopez poodhalila svoje výstavné krivky v plavkách. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Stále sa drží v obdivuhodnej forme! Aj keď Jennifer Lopez (43) nikdy nepatrila k superštíhlym kráskam, po štyridsiatke a pôrode dvojičiek akoby chytila druhý dych. Vďaka náročným tréningom a vyváženej strave si môže dovoliť aj odvážne plážové outfity. Pozrite, akú sexi figúru cez víkend predvádzala na pláži – toto telo jej mladšia konkurencia môže iba závidieť.

Sexi cicu v sebe nezaprie! Keďže letná sezóna sa nezadržateľne blíži, nastal čas, aby aj Jennifer Lopez vydala skladbu s ambíciami na prázdninový hit. Jednou z nich sa s vysokou pravdepodobnosťou stane pieseň Live It Up, ktorú si v štúdiu strihla s kolegom Pitbullom. Dvojica umelcov dokončila vzájomnú spoluprácu veľkou plážovou párty na Floride, kde s mnohočlenným štábom nakrúcala videoklip. Aj vďaka úchvatnej postavičke hlavnej hviezdy by sa sexepíl v ovzduší dal krájať.

J-Lo na svojej línii poctivo maká každý deň, preto sa niet čo čudovať, že ju hrdo vystavila na obdiv. Na čierne monokiny si síce prehodila ľahučký kaftan, no vypracované nohy z neho vykúkali jedna radosť. V ďalších scénach sa speváčka blysla v plavkách telovej farby, ktoré zvýraznili jej stále dievčenský driek.

Na nakrúcaní nechýbal Casper Smart v úlohe tanečníka číslo jeden, no špeciálnym hosťom sa stala ebenová krásavica Eva Marcille s neuveriteľne dlhými nohami v úspornom outfite. Tej sa síce zatieniť J-Lo nepodarilo, no atmosféru si vychutnávala plnými dúškami. Odskočila som si na Miami kvôli spolupráci s úžasnou Jennifer Lopez, som úplne nadšená!“ informovala 28-ročná víťazka šou America’s Next Top Model prostredníctvom Twitteru. Nechajme sa prekvapiť, aký bude výsledný klip, no podľa  zákulisných záberov v ňom o sexi pózy núdza rozhodne nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu