Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Poverčivá či zúfalá? Victoria Beckham s taškou na hlave je opäť v koncoch!

Victoria Beckham pred veľkolepou módnou šou zaháňa stres s taškou na hlave. Zobraziť galériu (14)
Victoria Beckham pred veľkolepou módnou šou zaháňa stres s taškou na hlave. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Nezvláda to? Odkedy sa Victoria Beckham (38) prepracovala medzi návrhársku špičku, jej život sa premenil na kolotoč plný stresu. A ten si britská ikona uvoľňuje naozaj bizarným spôsobom. Pred blížiacou sa prehliadkou od vyčerpania a nervozity radšej strká hlavu do obrovskej tašky. A nie je to po prvý raz!

História sa opakuje! Victoria Beckham so svojimi kolekciami už niekoľko sezón brázdi svetové móla, pričom nesmie chýbať predovšetkým na Newyorskom týždni módy. Prestížne podujatie jej však zakaždým doslova prerastá cez hlavu. Počas horúcich príprav si ju dizajnérka strčila do obrovskej neónovej tašky v hodnote dvetisíc libier a o zúfalý obrázok sa podelila s fanúšikmi na mikroblogovacej sieti Twiiter. Tí však celkom ľahko mohli nadobudnúť pocit, že majú déjà vu.

„Toto je ten sezónny čas, v ktorom sa všetci tak trochu dostávame do delíria,“ okomentovala štvornásobná matka svoj nedávny príspevok. Navlas rovnaký scenár však mali dni pred módnou šou vo Veľkom jablku aj pred piatimi mesiacmi. Jediný rozdiel spočíval v tom, že Victoria si vtedy na hlavu nasadila modrú tašku a posťažovala sa na nedostatok spánku.

Prvé skúsenosti s nadrozmernou taškou britská celebrita nadobudla v roku 2008, keď sa objavila v reklamnej kampani Marca Jacobsa a jeho kúskom veľkosti XXL dodala celkom nový rozmer. Ako sa teda zdá, niektoré nápady z jej mysle naozaj nikdy nevyprchajú. Ostáva len dúfať, že v prípade Victorie nejde o nijaký poverčivý rituál. Na jeseň totiž jej prehliadka zožala obrovský úspech a návrhárka možno tajne verí, že vďaka póze s taškou na hlave sa dočká podobného výsledku aj tentoraz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu