Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Victoria Beckham prekvapila novým zostrihom: Takto vyzerá zblízka!

Victoria Beckham sa zbavila svojich predĺžených prameňov. Na webe sa pochválila s novým účesom. Zobraziť galériu (14)
Victoria Beckham sa zbavila svojich predĺžených prameňov. Na webe sa pochválila s novým účesom. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Dlhé vlasy ju už omrzeli? Aj keď Victoria Beckham budúci rok oslávi okrúhle štyridsiate narodeniny, na svoju korunu krásy v uplynulých mesiacoch nedala dopustiť. Tento týždeň však zatúžila po zmene a jej predĺžené lokne sú minulosťou. S novým zostrihom sa zahľadela do objektívu poriadne zblízka. Čo na ňu poviete?

Opäť iná! Victoria Beckham priviedla na svet štyri ratolesti, prepracovala sa medzi špičku odevného dizajnu a už dlhší čas plní rolu príkladnej manželky britského futbalistu. Na hlave už vyskúšala kadejaké experimenty, no v poslednom období uprednostňovala elegantný a tak trochu dievčenský štýl. Dlhé pramene sa jej však zrejme zunovali, a preto sa rozhodla pre zmenu. V kaderníckom kresle si nechala vyrobiť zvlnené mikádo a o výsledok sa podelila s fanúšikmi na sociálnej sieti.

„Veľmi sa mi tie vlasy páčia!“ napísala vychytená návrhárka pod záber, ktorý zverejnila na Twitteri. Zahalená v bielom župane na ňom pózuje pred zrkadlom s vlasovou štylistkou Tinou Outen, ktorá sa jej prehrabáva v čerstvo zostrihaných lokniach. Neskôr však Victoria pridala aj detailnejší pohľad s ofinkou padajúcou do očí a s malým náznakom úsmevu. Ten jednoznačne prezrádzal, že štvornásobná matka je so svojou premenou nadmieru spokojná.

Niekdajšia Spajska sa naposledy blysla na dvojdňovom festivale magazínu Vogue, kam prišla porozprávať o svojej práci a rodinnom živote. Fanúšikovia stojaci v dlhom rade, ktorí boli ochotní zaplatiť 40 libier za vstupenku, ju vcelku prekvapili. „Nečakala som toľko veľa ľudí. Ak by ste mi o tom počte povedali skôr, mohla som sa naučiť a zaspievať pesničku,“ otvorila svoj prejav s odľahčeným humorom. Neskôr však prezradila aj detaily ohľadne svojho tímu a nezabudla spomenúť ani opatrovateľku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu