Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zo sladkého dievčatka odmeraná mrcha: Spoznávate ľadovú ikonu na FOTO?

Ktorá súčasná namrzená ikona vyrástla z roztomilého dievčatka s medzerou medzi zubami? Zobraziť galériu (12)
Ktorá súčasná namrzená ikona vyrástla z roztomilého dievčatka s medzerou medzi zubami? (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Aj ona v detstve patrila medzi usmievavé dievčatká! Hoci si táto britská celebrita vypestovala v očiach verejnosti povesť chladného psieho ňufáka, kedysi sa na fotkách bezstarostne usmievala ako jej rovesníčky. Pozrite si dôkaz, o ktorý sa sama podelila prostredníctvom sociálnej siete. Uhádnete, kto sa skrýva na zábere spred takmer tridsiatich rokov?

Prešla poriadnou zmenou! Aj keď vychytená odevná dizajnérka priviedla na svet štyri ratolesti a dočkala sa vytúženého úspechu, pred fotografmi zakaždým nahodí kamennú tvár. S prezývkou ľadovej kráľovnej sa síce aspoň prostredníctvom internetu snaží budovať uvoľnenejší imidž, no jej odmerané grimasy zakaždým hovoria za všetko. Známa brunetka pritom kedysi úsmevom nešetrila a pôsobila nanajvýš roztomilo. Stačí sa pozrieť na záber, ktorý na Twitteri zverejnila samotná Victoria Beckham.

„Ja a moje dve milované mamičky! Krásny Deň matiek mojej nádhernej mame a sestre Louise. Ľúbim vás. Victoria,“ napísala bývalá členka dievčenskej kapely Spice Girls. Na farebnej fotke pritom sladko cerí zúbky s medzerou v hornom rade a vyzerá maximálne spokojne.

Manželka ospevovaného futbalistu na dôchodku sa následne podelila aj o ďalší záber, na ktorom si zapózovala ešte ako maličká bucľatá slečinka v plienkach. „Krásny Deň matiek! Inšpiruješ ma a chrániš každý deň. Tak veľmi, veľmi ťa ľúbim,“ adresovala Victoria slová lásky dáme, ktorá ju priviedla na svet. Urobila tak po vzore aj ďalších britských celebrít, ktoré včerajšiu nedeľu venovali fotkám z detstva a milujúcim spomienkam na vlastné mamy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu