Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Najúprimnejší úsmev Victorie Beckham? Takto oslávila blížiacu sa 40-tku!

Victoria Beckham sa v deň svojich 39. narodenín spokojne usmievala. Zobraziť galériu (14)
Victoria Beckham sa v deň svojich 39. narodenín spokojne usmievala. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Ľadová kráľovná sa v súkromí roztopila! Hoci si Victoria Beckham navonok pestuje sofistikovaný imidž módnej ikony s kamennou tvárou, v istých okamihoch sa aj ona dokáže rozcítiť. Naposledy sa tak stalo počas oslavy jej 39. narodenín. Pozrite, s akou úprimnou radosťou si sfúkla sviečku na torte.

Nefalšované emócie? O Victorii Beckham je známe, že sa usmieva len po vlastnom fenomenálnom úspechu alebo keď sa nenachádza pod drobnohľadom paparazzov. A ako sa zdá, okruh jej najbližších o vľúdnu tvár britskej návrhárky ukradnutý nie je. Svedčí o tom čerstvý záber z mikroblogovacej siete Twitter, prostredníctvom ktorého sa štvornásobná mama poďakovala za narodeninové priania. Súdiac podľa fotografie bola vo svoj sviatočný deň naozaj šťastná.

„Ďakujem vám všetkým za milé odkazy, módne zlatíčka. Mala som výnimočné narodeniny,“ napísala Victoria pod fotku, na ktorej pózuje s čokoládovou tortou. Napriek tomu, že sa pozerá priamo na nápis a horiacu sviečku, z tváre jej možno vyčítať spokojnosť a radostný úsmev. Vzhľadom na jej ultraštíhlu figúru je však otázne, či si na lákavom koláči vôbec pochutnala.

Vyťažená matka takmer 40-tku na krku privítala predovšetkým so svojimi tromi chlapcami a dievčatkom Harper Seven. Spomenuli si však na ňu aj bývalé kolegyne z úspešnej formácie Spice Girls – prostredníctvom Twitteru jej zablahoželali všetky s výnimkou Mel B. Zaujímavo vyznela predovšetkým gratulácia od Mel C: „Všetko najlepšie krásnej Victorii Beckham, želám ti úžasný deň, zlatko.“ Len nedávno ju totiž speváčka v istom rozhovore otvorene poľutovala a vyjadrila svoje pochopenie pre to, pod akým obrovským tlakom odevná dizajnérka pracuje. Žeby Spajsky napriek odmietnutiu nedali na Victoriu dopustiť?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu