Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Desivá vychrtlina z Hollywoodu: Presvitajúce kosti a krk samá šľacha!

Vyziabnutá Denise Richards má kosti obalené tenkou kožou a šľachovitý krk dôchodkyne. Zobraziť galériu (5)
Vyziabnutá Denise Richards má kosti obalené tenkou kožou a šľachovitý krk dôchodkyne. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Hrôzostrašný pohľad! Hoci k povolaniu herečky a modelky štíhla figúra neodmysliteľné patrí, Denise Richards (41) tú správnu mieru dávno prešvihla. V uliciach za veľkou mlákou sa totiž premáva ako vycivený vešiak na šaty. Nohy pripomínajúce špáradlá u nej dopĺňa strhaná tvár a krk vyžitej stareny.

Čo sa to s ňou deje? Denise Richards síce nepatrí k obletovaným áčkovým herečkám, no na televíznych obrazovkách hosťovala aj v takých obľúbených seriáloch ako Beverly Hills 90210, Melrose Place či Ženatý so záväzkami. Jej kedysi zvodnému telu podľahol búrlivák Charlie Sheen, ktorý jej povedal svoje oficiálne „áno“ a splodil s ňou dve ratolesti. Po prekročení prahu štyridsiatky sa však po plavovláskiných hriešnych krivkách akoby zľahla zem. Viac než hollywoodsku hviezdu dnes pripomína chodiacu kostru.

Paparazzi zastihli Denise tento týždeň tesne predtým, ako nastúpila do svojho štvorkolesového tátoša. V úlohe príkladnej matky totiž vzala jednu zo svojich dcér k lekárovi. Ako sa však zdá, návšteva u odborníka by nezaškodila ani samotnej hviezde. Inokedy obtiahnuté džínsy totiž na nej voľne visia, spod pokožky jej presvitajú záprstné kostičky aj jednotlivé články prstov a jej hltan si spolu so šľachami môžete pozrieť voľným okom. Denise je totiž tak vychudnutá, že stratila všetok telesný tuk.

Aj keď z bývalej bondgirl ostala len kosť a koža, podľa jej najbližšieho okolia nejde o nič výnimočné. „Denise bola vždy chudá, veď celá jej rodina je chudá. Nič sa u nej nezmenilo, naďalej poctivo cvičí Pilatesa. Ale teraz je ako slobodná matka s tromi aktívnymi dcérami v jednom kolotoči,“ cituje svoj zdroj denník Huffington Post. Mamičkovské povinnosti však známej štyridsiatničke očividne prerastajú cez hlavu a popri nich celkom zabúda na jedlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu