Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Agresívne dvojičky Charlieho Sheena: Už v 4 rokoch testy na drogy!

Dvojičky Charlieho Sheena - Bob a Max Zobraziť galériu (9)
Dvojičky Charlieho Sheena - Bob a Max (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – V živote to nebudú mať jednoduché! Hoci sa narodenie do rodiny prominentov môže javiť ako výhra v lotérii, v prípade Charlieho Sheena (48) to nie je také jednoznačné. Okrem známeho búrliváka totiž k alkoholu a drogám inklinovala aj matka jeho dvoch ratolestí. A tie už v útlom veku javia známky porúch mentálneho vývinu.

Doplácajú na chyby sfetovaných rodičov! To, že Charlie Sheen dlhé roky holduje divokým žúrom, na ktorých alkohol a drogy tečú potokom, nie je nijakým tajomstvom. Smutným faktom však zostáva, že rovnakými neresťami je poznačený aj život jeho exmanželky Brooke Mueller. Tá, nanešťastie, užívala nebezpečné látky aj v čase tehotenstva, keď pod srdcom nosila dnes už štvorročných chlapcov Boba a Maxa. Dvojičky pritom to najhoršie ani zďaleka nemajú za sebou. Nielenže bitka o ich poručníctvo naďalej pokračuje, no navyše ich správanie je až príliš násilnícke. Sú preto nevyhnutné testy.

„Brooke naozaj počas tehotenstva pila veľké množstvá alkoholu. Ten kraľoval všetkým užívaným drogám vrátane metamfetamínu,“ potvrdili viaceré zdroje portálu Radar Online. Mueller pre svoju závislosť dokonca v rámci gravidity až dvakrát podstúpila odvykaciu kúru. Medzičasom sa do výchovy chlapcov zapojila ďalšia Sheenova exmanželka, Denise Richards, ktorá úradom poslala otvorený list. V ňom uvádza, že štvorročné deti vykazujú známky znepokojujúceho a násilníckeho správania. Bob a Max sa tak budú musieť podrobiť testom, či netrpeli fetálnym alkoholovým a drogovým syndrómom.

Charlie o podobné vyšetrenie žiadal Brooke už v minulosti, no známa „feťáčka“ bola neoblomná. „Dobrou správou je, že chlapci budú správne otestovaní a monitorovaní. Ich životy od toho prakticky závisia,“ vysvetlil hercovu úľavu jeden z jeho blízkych. Spomínaný syndróm by pritom mohol mať za následok nielen poruchy správania, ale tiež mentálnu retardáciu, ťažkosti pri učení či dokonca fyzické deformity.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu