Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Odviazaný Bruce Willis na premiére: Vášnivo sa vrhol na oslnivú manželku!

Bruce Willis sa na premiére náruživo objímal a bozkával s krásnou manželkou Emmou Heming. Zobraziť galériu (5)
Bruce Willis sa na premiére náruživo objímal a bozkával s krásnou manželkou Emmou Heming. (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN – Ich láska stále prekvitá! Hoci Bruce Willis (57) roky stelesňuje predovšetkým akčného hrdinu, v žilách mu koluje poriadna dávka vášne. A tú neváha prejaviť ani na červenom koberci pred obrovským zástupom fotografov. Nemeckú premiéru najnovšej snímky okorenil náruživými nežnosťami ako vystrihnutými z vlastnej spálne.

Do starého železa ešte rozhodne nepatrí! Bruce Willis má za sebou niekoľkoročné manželstvo s hollywoodskou kolegyňou Demi Moore, s ktorou splodil tri dcéry. V zrelom veku však chytil druhý dych a bezhlavo sa zamiloval do britskej herečky a modelky Emmy Heming (34). Tá mu stihla porodiť dievčatko Mabel a robí ho dokonale šťastným. Dôkazom môžu byť zábery z berlínskej premiéry thrilleru Smrtonosná pasca: Opäť v akcii. Prominentný pár sa od seba nevedel odlepiť.

Emma svoju zákonnú polovičku sprevádzala v elegantnej bielej róbe s dĺžkou po kolená. Hlboký výstrih v prednej aj zadnej časti šiat priťahoval objektívy paparazzov a zrejme tiež oči i ruky samotného Brucea. Ten sa totiž v istom okamihu doslova vrhol na manželku a vášnivo ju bozkával. Ako sa teda zdá, dvojica pred blížiacim sa štvrtým výročím svadby nedostatkom zamilovanosti rozhodne netrpí. Oheň ich lásky stále horí silným plameňom.

Aj keď sa Willis do dôchodku ešte zďaleka nechystá, pracovné tempo znížil na minimum. Na staré kolená je viac než kariéra preňho dôležitá najbližšia rodina s výlučne ženským zázemím. „Rozhodol som sa pracovať menej ako kedysi. Zvykol som neustále nakrúcať, ale teraz si radšej vyrazím so svojimi deťmi,“ dušoval sa v rozhovore pre Daily Record. Dámy po jeho boku sa tak očividne ešte majú na čo tešiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu