Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nádherná žena Brucea Willisa je opäť „v tom“: Tehotenské bruško ako dôkaz!

Emma Heming je podľa všetkého druhýkrát tehotná. Prezradilo ju rastúce bruško. Zobraziť galériu (7)
Emma Heming je podľa všetkého druhýkrát tehotná. Prezradilo ju rastúce bruško. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Čakajú ďalší prírastok do rodiny! Bruce Willis (58) sa nikdy netajil tým, že po boku manželky Emmy Heming (35) našiel skutočné šťastie a ich spoločná dcérka je len vyvrcholením vzájomnej lásky. K malej Mabel však očividne už o pár mesiacov pribudne súrodenec. Akčný hrdina sa tak pred šesťdesiatkou stane päťnásobným tatom.

Majú obrovský dôvod na radosť! Odkedy si Bruce Willis povedal s Emmou Heming v roku 2009 spoločné oficiálne „áno“, jeho život pripomína hotovú idylku. Po príchode štvrtej ratolesti na svet dokonca oprášil svoje otcovské zručnosti a predviedol príkladnú starostlivosť bez akejkoľvek pomoci. Zdá sa však, že obdobie výmeny plienok a kŕmenia sa uňho zďaleka nekončí. Jeho zákonnej polovičke sa totiž pod srdcom črtá tehotenské bruško.

Prominentná rodinka si cez víkend vyrazila na farmárske trhy, aby doplnila zásoby čerstvého ovocia a zeleniny. Emma síce hviezdny imidž odložila bokom a uprednostnila ležérny outfit, no objektívom paparazzov neunikla. A tie zachytili to, čo v Hollywoode čakal iba málokto. Modelka sa v oblasti drieku viditeľne zaoblila a spod rozopnutej bundy jej vykúkalo rastúce bruško s druhým potomkom na ceste.

Americký veterán má okrem 20-mesačnej Mabel ešte ďalšie tri dcéry z manželstva s Demi Moore. K Rumer (25), Scout (22) a Tallulah (19) tak čochvíľa pribudne ďalší polovičný súrodenec. Či to bude vytúžený chlapec, zatiaľ s určitosťou nevedno. Podľa Brucea však na počte detí až tak veľmi nezáleží. „Chcel by som mať o tisíc viac detí alebo aj žiadne ďalšie. To je úplne jedno. Vďaka Emme sa cítim skvele,“ nechal sa Willis počuť v dávnejšom interview. Hovorcovia oboch celebrít zatiaľ správu o tehotenstve nepotvrdili, no zrejme je to len otázkou času.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu