Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Juhoafrická sexica má čo ponúknuť aj odzadu: To sú ale šťavnaté polky!

Candice Swanepoel vystavila na obdiv svoj chrumkavý zadoček. Zobraziť galériu (5)
Candice Swanepoel vystavila na obdiv svoj chrumkavý zadoček. (Zdroj: Twitter)

BRAZÍLIA – Dokonalá z každého uhla! Tak vyznieva postavička Candice Swanepoel (24), ktorá sa už dávnejšie zaradila medzi stabilných anjelikov známeho výrobcu spodnej bielizne. Jej fanúšikovia však na katalógy s luxusnými kúskami čakať nemusia. Sladká blondínka sa o svoje sexi krivky ochotne podelí aj sama. Najnovšie vystavila na obdiv svoj dokonalý zadoček.

Je sa na čo pozerať! Candice Swanepoel patrí k mladým a sexi celebritám, ktoré sa o svoj súkromný život a provokatívne zábery rady delia prostredníctvom sociálnych sietí. Niet sa preto čo čudovať, že jej fanúšikovská základňa na Twitteri už dávno prekročila hranicu tristotisíc nasledovníkov. Stačí sa pozrieť na jej čerstvý príspevok, pri pohľade na ktorý kolegyne len zelenejú závisťou.

Juhoafrická bábika v týchto dňoch oddychuje v Brazílii, kde si kúpila svoj vlastný dom. Leňošenie zdokumentovala mobilným telefónom, ktorým odfotila nové plavky. Tie dostala ako prezent a očividne jej urobili obrovskú radosť. „Ďakujem za tento darček, veľmi sa mi páči kmeňový vzor,“ napísala k výslednému obrázku zhotovenému pred zrkadlom. Viac než samotné plavky si však jej obdivovatelia vychutnávali pohľad na hviezdne vyformované pozadie.

Candice v krajine karnevalu a samby zvykne dovolenkovať už od svojich sedemnástich rokov. Tejto tradície sa snaží držať aj po boku súčasného priateľa, s ktorým voľné chvíle prežíva skôr aktívne. „On je do pohybu blázon – surfuje a stále pobehuje naokolo. Ja sa snažím behávať po chodníku, pretože sa mi páči pohľad na ostatných, ako niečo so sebou robia,“ prezradila kráska detaily zo súkromia v rozhovore pre denník The Huffington Post. Treba uznať, že dostatok športových aktivít sa na jej krivkách odráža tým najlepším možným spôsobom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu