Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi modelka s hriešne drahým dekoltom: Božské telo v bielizni za 10 miliónov!

Krásna Candice Swanepoel s Fantasy podprsenkou z dielne Victoria’s Secret Zobraziť galériu (61)
Krásna Candice Swanepoel s Fantasy podprsenkou z dielne Victoria’s Secret (Zdroj: Facebook)

NEW YORK - Luxusnú Fantasy podprsenku z dielne Victoria’s Secret bude na tohtoročnej módnej šou predvádzať juhoafrická modelka Candice Swanepoel. Jeden z najočakávanejších kúskov každoročnej Victoria's Secret Fashion Show, tentoraz s prívlastkom Royal, teda Kráľovská, navrhol svetoznámy klenotník Mouawad.

"Aby vedeli podprsenku vyrobiť, museli urobiť odliatok môjho tela," prezradila 24-ročná modelka magazínu People s tým, že na sebe nikdy nemala nič také drahé. "Pri obliekaní sme museli mať rukavice. Je to dosť zložité. Podprsenku strážia dvaja bodyguardi a musíme s ňou zaobchádzať nesmierne opatrne," dodala.

Hodnota podprsenky spolu so špeciálnym opaskom je 10 miliónov dolárov (v prepočte zhruba 7,4 milióna eur). Set zdobí vyše 4200 drahých kameňov, vrátane rubínov, diamantov a žltých zafírov, to všetko ručne vkladané do 18-karátového zlata. Najväčším a najdrahším kúskom je 52-karátový rubín. Hodnota minuloročnej Floral Fantasy podprsenky s motívom kvetín, ktorú predviedla brazílska supermodelka Alessandra Ambrósio, pritom bola 2,5 milióna amerických dolárov. Dosiaľ najdrahší set bielizne z dielne Victoria’s Secret mala na sebe Gisele Bündchen v roku 2000, keď predviedla Red Hot Fantasy podprsenku s nohavičkami v hodnote 15 miliónov dolárov. 

Tradícia miliónovej Fantasy podprsenky sa datuje do roku 1996, keď ju po prvý raz, vtedy len na fotografiách, predviedla Claudia Schiffer. Kúsok s názvom Million Dollar Miracle Bra, teda Zázračná milióndolárová podprsenka, mal hodnotu rovný milión amerických dolárov. Odvtedy mali česť obliecť si Fantasy podprsenku aj Heidi Klum, Tyra Banks, spomínaná Gisele Bündchen, Adriana Lima, Miranda Kerr alebo Češky Daniela Peštová a Karolína Kurková. Počas špeciálnej Victoria's Secret Fashion Show ju po prvý raz predviedla Heidi Klum v roku 2001. Tohtoročná prehliadka sa dostane na televízne obrazovky 10. decembra. 

Rodáčka z juhoafrického Mooi River sa vo Fantasy podprsenke predstaví po prvý raz. K anjelikom Victoria's Secret patrí od roku 2010. Podľa magazínu Forbes jej patrí deviata priečka v rebríčku najlepšie zarábajúcich modeliek na svete. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu