Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexi anjelik s dokonalými krivkami: Úplne nahé telo v dráždivej póze!

Candice Swanepoel svoju závideniahodnú figúru vystavila v Evinom rúchu. Zobraziť galériu (7)
Candice Swanepoel svoju závideniahodnú figúru vystavila v Evinom rúchu.

RIO – Pohľad na jej superštíhlu postavičku vzbudzuje závisť! Hoci ju mnohí neprajníci nazývajú vychudnutou či anorektičkou, pre známeho výrobcu spodnej bielizne je Candice Swanepoel (25) takpovediac top favoritkou. Juhoafrická kráska totiž vynikne v každej póze. Pozrite si jej čerstvý záber s obnaženými krivkami ako dôkaz.

Exotickou bohyňou na počkanie! Aj keď sa Candice Swanepoel najčastejšie predvádza v miniatúrnych bikinách či v kúskoch dráždivej spodnej bielizne, nahoty pred objektívom sa neostýcha. Stačí sa pozrieť, v akej podobe zažiari v januárovom čísle brazílskej verzie magazínu Vogue. Záber zo zákulisia fotenia nasvedčuje tomu, že mužskí fanúšikovia sa už opäť budú mať na čo pozerať.

Candice si nedávno zapózovala v Evinom rúchu – jedinú látku na tele predstavoval turban na hlave. Vychytená modelka síce mala na sebe ešte výrazné náušnice a náramky, no tie si na jej úchvatnom tele všímal zrejme iba málokto. Blondínka sa totiž uvelebila na posteli s baldachýnom a nechala vyniknúť plochému brušku aj sexi dlhým nohám. Napriek tomu, že na sebe nemala žiaden kúsok oblečenia, jej najintímnejšie partie zostali cudne skryté.

Rodáčka z Južnej Afriky síce patrí k najvyťaženejším manekýnkam, už osem rokov však žije v harmonickom partnerskom zväzku. Jej vyvoleným sa stal brazílsky model Hermann Nicoli, ktorého stretla v Paríži ešte ako sladká sedemnástka. A ako Candice zaželala pekné sviatky svojim skalným fanúšikom? „Veselé Vianoce,“ napísala k fotke, na ktorej sedí polonahá v pomyselnej vianočnej guli s bielou mašľou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu