Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pamätáte si túto ryšavú mrchu z Melrose Place? Pred 50-tkou je z nej stále kus!

Laura Leighton ako mrcha v seriáli Melrose Place a ako nestarnúca kočka zo súčasnosti Zobraziť galériu (6)
Laura Leighton ako mrcha v seriáli Melrose Place a ako nestarnúca kočka zo súčasnosti (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Pribúdajúce roky sa na nej vôbec nepodpisujú! Hoci od začiatku nakrúcania seriálu Melrose pPace uplynuli už viac než dve desaťročia, niektoré hlavné hviezdy takmer vôbec nezostarli. Patrí medzi ne aj Laura Leighton (46), ktorá sa pomalými krokmi blíži k prahu polstoročnice. Pri pohľade na jej mladistvú tvár a postavičku ako lusk by ste ju k zrelým dámam rozhodne nepriradili.

Príroda je k nej naozaj milosrdná! Zatiaľ čo mnohé hollywoodske štyridsiatničky pripomínajú exponáty z múzea voskových figurín, Laura Leighton stelesňuje vždy usmiatu a sympatickú výnimku. A to aj napriek tomu, že v seriáli, ktorý ju preslávil, zosobnila protivnú ryšavú mrchu Sydney Andrews. Tomuto imidžu už dávnejšie dala zbohom a dnes s tmavohnedými lokňami vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Veď posúďte sami.

Laura sa stále pýši smotanovou pleťou, ktorej sa hlboké vrásky akoby zázrakom vyhýbajú. Napriek tomu, že priviedla na svet až dve ratolesti, pôrody na jej krivkách nezanechali najmenšiu stopu. Herečka starne s gráciou a je ozdobou každej v spoločnosti ako v čase, keď sa pravidelne objavovala na televíznych obrazovkách.

Aj keď sa pokračovania po rokoch dočká len máloktorý projekt, Melrose Place v roku 2009 predsa len dostal šancu. Nemohla v ňom chýbať ani Laura, ktorá sa po nafingovanej smrti vrátila už ako matka dcéry Violet. Tvorcovia seriálu jej však dopriali len 13 častí a postava Sydney sa znova vytratila následkom chladnokrvnej vraždy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu