Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšia plastiková príšera? Stalloneho matka (90) má ústa na pol tváre!

Jackie Stallone si prehnanými plastikami zohavila tvár. Zobraziť galériu (8)
Jackie Stallone si prehnanými plastikami zohavila tvár. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tento pohľad nepoteší! Je obdivuhodné, ako si Jackie Stallone aj v dôchodkovom veku dokáže vychutnať úspechy svojho syna Sylvestera (66). Vďaka početným plastikám však ozdobu smotánky zďaleka nepredstavuje, práve naopak. Veď namiesto pier má len obrovský kačací zobák.

Rodina je preňho všetkým! Po tragickej smrti najstaršieho syna Sagea sa Sylvester Stallone psychicky zotavuje v kruhu najbližšej rodiny. Tú bez váhania pred pár dňami vyvetral na parížskom červenom koberci, keď do kín uvádzal druhé pokračovanie snímky Expendables: Nezničiteľní. Na hollywoodsku premiéru následne pozval aj svoju 90-ročnú matku. Tá však na rozdiel od jeho krásnej manželky a troch dcér svojím zovňajškom príliš neohúrila.

 Jackie Stallone na svoj vek pôsobí neuveriteľne vitálne. Pred zástupcami médií preto nezostávala v úzadí, ale úsmevy rozdávala na všetky strany. Bohužiaľ, vďaka hodinám stráveným pod rukami plastického chirurga jej tvár zanechávala odstrašujúci dojem. Môžu za to predovšetkým jej narúžované pery, ktoré narástli do gigantických rozmerov.

To, že sa akčný hrdina zo synovej smrti spamätáva najmä s veľkou pomocou rodiny, sám priznal v otvorenom televíznom rozhovore: „Keď vám život uštedrí tvrdú ranu, môžete sa schovať do tmavého kúta alebo si nájsť niečo, na čo sa sústredíte – deti, ženu a tiež podporu iných ľudí. Viem, že veľa ľudí prekonáva stratu dieťaťa, no nedostáva sa im toľkej pozornosti ako mne.“ Dodal tiež, že so všetkými rodičmi s podobným osudom súcití a že si svojho syna navždy uchová v spomienkach ako milého chlapca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu