Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Konečne! Jennifer Aniston ukázala vypuklé bruško – je naozaj tehotná?

Jennifer Aniston po týždňoch dohadov ukázala bruško v teplákoch. Zobraziť galériu (11)
Jennifer Aniston po týždňoch dohadov ukázala bruško v teplákoch. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Už sa neskrýva! Uplynulé týždne sa pre Jennifer Aniston (43) niesli v znamení špekulácií, že so svojím snúbencom Justinom Therouxom (41) čaká svojho vytúženého potomka. Herečka si navyše schovávala bruško, čím šírenie fám nepriamo podporovala. Nedávno však predsa len urobila očakávanú výnimku.

Je skutočne „v tom“? Zatiaľ čo na britskej pôde bulvárne plátky zapĺňajú správy o požehnanom stave Kate Middleton, za veľkou mlákou polemizujú nad tehotenstvom Jennifer Aniston. Tej totiž biologické hodiny bijú na poplach už niekoľko rokov. Blondínka ale patrí k veľkým tajnostkárkam a všetky dohady o prvom dieťati na ceste popiera. Doteraz si oblasť bruška navyše ukrývala pod veľkým kabátom alebo za sakom prehodeným cez predlaktie. Uplynulý víkend však maskovací manéver vynechala.

Jennifer si v sobotu odskočila do vychytených denných kúpeľov na štvorhodinovú relaxačnú kúru. Priestory zariadenia opúšťala oddýchnutá a v dobrej nálade, pričom tentokrát zvolila len ležérne tepláky a bavlnený top s dlhým rukávom. Tvár jej zakrývali veľké slnečné okuliare, no mierne zaoblené bruško predviedla v celej kráse.

Herečkino nafúknutie môže byť dôsledkom stravy alebo len uvoľnenej bránice. Ľudia z okolia hollywoodskej krásky sú však presvedčení, že u nej došlo k poriadnym zmenám. Predovšetkým v tom, ako sa vyhýba všetkému, čo kedysi mala rada. Nedávno sa zúčastnila na párty s Demi Moore a Ellen DeGeneres, kde sa takmer ničoho nedotkla. „Mali tam bar s Margaritou, ale Jen sa k nemu ani nepriblížila, radšej si dala vodu. Nedotkla sa ani veľkého taniera so sushi, čo je jedno z jej najobľúbenejších jedál. Akoby to vôbec nebola ona,“ prezradil jeden z očitých svedkov. Treba ale pripustiť, že príliš výrazné odlišnosti na Jeninej postave zatiaľ nebadať.

Tip: Pozrite si vianočný televízny program! Nájdete ho na našej stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu