Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Jennifer Aniston sviatkuje v bikinách: Pozrite na tú sexi postavičku!

Jennifer Aniston v bikinách Zobraziť galériu (15)
Jennifer Aniston v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO – Vyrazila za slnečnými lúčmi a trochou exotiky! Zatiaľ čo mnohé celebrity trávia Vianoce na horách a v lyžiarskych strediskách, Jennifer Aniston (43) so snúbencom Justinom Therouxom (41) chytá bronz v Latinskej Amerike. Tamojší paparazzi tak obišli s cenným úlovkom – podarilo sa im herečku zachytiť v bikinách.

Stále je to kus! O Jennifer Aniston je známe, že si svoje súkromie prísne stráži a dovolenkové rezorty z hľadiska bezpečnosti vyberá naozaj starostlivo. Navyše hviezda seriálu Priatelia už celé týždne zapĺňa stránky magazínov špekuláciami o tehotenstve. O to výnimočnejšie preto vyznievajú čerstvé zábery, na ktorých herečka kašle na tradície a dáva prednosť vyhriatemu hotelovému bazénu.

Jennifer potvrdila závideniahodnú formu sexi štyridsiatničky a počas svojho relaxu predviedla až dva modely bikín. V oboch prípadoch mala okolo bedier omotanú osušku, no svoje bruško skloňované v médiách odhalila v celej kráse. Fanúšikovia túžiaci po odpovedi na otázku, či plavovláska je naozaj tehotná, však zrejme zostanú sklamaní. Jen totiž v červených plavkách ukázala ploché bruško ako doska, zatiaľ čo zelených bikinách ho mala mierne zaoblené.

Zaujímavosťou je, že herečka si svoju zvodnú figúru udržiava aj inak než jogou či džogingom. Mladšia kolegyňa na Jen prezradila, že skvele tancuje pri tyči. „Je naozaj dobrá. Videla som kúsok z jej umenia a bola úžasná. Celé to bolo neskutočné, vyzerá naozaj sexi,“ zdôverila sa v nedávnom rozhovore Emma Roberts, ktorá s hollywoodskou kráskou nakrúcala snímku We’re The Millers. Zdá sa teda, že Jennifer aj v zrelom veku zostáva idolom novej generácie svojej konkurencie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu