Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jennifer Aniston zahanbená trapasom: Spredu kráska, zozadu samé fľaky!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

LOS ANGELES – Nie je bezchybná! O Jennifer Aniston (44) sa v Hollywoode otvorene hovorí ako o krásavici, ktorej sa plynutie času darí držať na uzde. Daňou za obdivuhodný zovňajšok sú však kozmetické procedúry, ktoré občas zanechajú do očí bijúce stopy. Herečka na tohtotýždňovej premiére síce zažiarila, no zradil ju odhalený chrbát.

Proti starnutiu bojuje, ako vie! Hoci Jennifer Aniston už dávnejšie prekročila prah štyridsiatky, v tvári pripomína dievčatko a jej pokožka jej rovnako hebká ako pred dvomi desaťročiami. Top formu potvrdila aj uprostred týždňa, kedy zavítala na premiéru drámy Call Me Crazy: A Five Film. V krátkych šortkách síce vystavila na obdiv postavičku ako lusk, no pohľad na odhalené lopatky jej vonkoncom nepolichotil.

Bývalá hviezda sitkomu Priatelia na červený koberec zvolila obľúbenú čiernu. Namiesto kokteilových šiat však tentoraz siahla po kratučkých nohaviciach a korzetovom tope bez ramienok. Spredu síce pôsobila ako diva svetového formátu, no jej chrbát špatili veľké fľaky. Tie už na prvý pohľad vyzerali ako stopy po zle rozotrenom korektore. Skutočná príčina na oko zbabranej práce vizážistov sa však skrývala úplne inde.

Jennifer je už šesť rokov veľkou fanúšičkou terapie na podporu cirkulácie krvi, ktorá sa nazýva bankovanie. Jej veľkou nevýhodou však je, že na chrbte zanecháva kruhy od priložených sklených nádob. Ak by si herecká hviezda chrbát zahalila, fľakatému faux pas by sa zaručene vyhla.

Jennifer vďaka svojmu zdravému životnému štýlu nestarne nielen navonok, ale predovšetkým zvnútra. Sčasti za to môže jej nastavajúci Justin Theroux, ktorý ako každý muž v sebe ukrýva pojašeného chlapca so zmyslom pre humor. „Voláme to švindľovanie. Justin sa stále ukrýva za závesy a ja sa vždy veľmi zľaknem. On pri mne vôbec nestarne,“ nešetrila plavovláska chválou v nedávnom televíznom rozhovore s moderátorkou Ellen DeGeneres. Kedy to však dvojica dotiahne pred oltár, sa verejnosť stále nedozvedela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu