Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Tento pohľad nepoteší: Jennifer Aniston s bacuľatou a vyžehlenou tvárou!

Jennifer Aniston nevie odolať omladzujúcim zákrokom, po ktorých má neprirodzene nafúknutú tvár. Zobraziť galériu (13)
Jennifer Aniston nevie odolať omladzujúcim zákrokom, po ktorých má neprirodzene nafúknutú tvár. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vrásky ako úhlavný nepriateľ! Odkedy sa Jennifer Aniston (43) zviditeľnila v obľúbenom sitkome Priatelia, ubehli už takmer dve desaťročia. A hoci sa medzitým prehupla do zrelého veku, na jej pleti niet po líniách najmenšej stopy. Daňou za to je však občasné nafúknutie líc ako po čerstvom zákroku.

Je z nej hotová Bambuľka! Len čo sa Jennifer Aniston prepracovala na zoznam hollywoodskych stálic, na starostlivosť o svoj zovňajšok začala míňať tisíce dolárov. Tučné sumičky pravidelne necháva predovšetkým v kozmetických salónoch a na klinikách krásy. Tie jej pleť síce udržiavajú akoby v zakonzervovanom stave, no výplne sa z času na čas nezaobídu bez vedľajšieho efektu. Pozrite, s akými okrúhlymi lícami sa blondínka nedávno ponáhľala na nakrúcanie talkšou.

Jennifer sa tento týždeň objavila v štúdiu spolu s moderátorom Jimmym Kimmelom. Ešte predtým, ako sa spolu naživo porozprávali pred kamerami, však herečka oduševnene mávala svojim fanúšikom. S jemným líčením síce rozdávala úsmevy na všetky strany, no jej okrúhla tvár a bacuľaté líca pôsobili veľmi neprirodzene.

Hereckú hviezdu na nakrúcanie šou sprevádzal jej snúbenec Justin Theroux, s ktorým plánuje pompéznu svadbu. Detaily sobáša mala dvojica doladiť na nedávnej dovolenke v exotickom prostredí Mexika, no pobyt sa zmenil v totálne fiasko. „Cabo je Jenniným najobľúbenejším miestom na Zemi a s Justinom chcela idylický relaxačný únik. Namiesto toho prežívali nočnú moru plnú úzkosti. Ich konverzácia sa premenila na ukričaný súboj. Justin obvinil Jen, že žije plytký život kráľovnej hollywoodskeho plátna. Jen však argumentovala, že Justin nerozumie jej vnútorným pocitom a nazvala ho pseudo-intelektuálom. Potom sa rozplakala,“ prezradil očitý svedok. Je teda celkom možné, že ak prominentný snúbenec začne svoj vzťah prehodnocovať, ešte pred oltárom vezme nohy na plecia. Chýbajú mu totiž priatelia – umelci z New Yorku, kam by sa herec najradšej vrátil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu