Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Kelly z Beverly Hills na rande s Dylanom: Navliekla sa do pyžama?

Jennie Garth a Luke Perry trávia spolu čoraz viac času a pôsobia ako zohratý pár. Zobraziť galériu (11)
Jennie Garth a Luke Perry trávia spolu čoraz viac času a pôsobia ako zohratý pár. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ako za starých čias! Zdá sa, že v hollywoodskych kruhoch občas nehrdzavie ani láska zo seriálu. Hoci Jennie Garth (40) a Luke Perry (47) v súkromí nikdy netvorili pár, v zrelom veku si k sebe nakoniec našli cestu. Blondínka však na vzájomné stretnutia volí podivnú garderóbu – akoby sa práve vykotúľala z postele.

Naozaj sú iba priateľmi? Už začiatkom septembra sme vás na Topkách informovali, že známa dvojica z populárneho seriálu Beverly Hills 90210 skúša po rokoch šťastie v láske aj mimo televíznych kamier. A hoci obaja intímne zblíženie zatiaľ svorne popierajú, pred tromi mesiacmi sa zrejme neobjímali pre nič za nič. Tento týždeň si vyrazili na obed ako harmonický párik – aj so štvornohým domácim miláčikom.

Jennie a Luke si spoločné chvíle vychutnávali vo veľmi ležérnom oblečení. Prekvapením bol predovšetkým blondínkin outfit v podobe širokých nohavíc, ktoré pripomínali pyžamo či domácke tepláky. Herečka si k nim doladila čierne tenisky s platformou, akoby si len odskočila vysypať smeti. Jej stajling mal tentoraz na míle ďaleko od hviezdnej úpravy, s akou sa po rozvode premávala ruka v ruke so známym fotografom.

Po Jennienom boku pôsobil uvoľnene aj jej niekdajší kolega a seriálový partner. Ten na schôdzku zvolil džínsy so šiltovkou a spoločnosť svojho psa. Napriek idylickému popoludniu však trojnásobná matka vníma Lukea len ako kamaráta. „Luke je jedným z mojich najlepších priateľov, ktorému môžem zavolať a rozprávať sa s ním o všetkom, pretože si tým sám prešiel,“ dušovala sa Jennie v rozhovore pre magazín In Touch. K obnoveniu kamarátskeho puta vraj došlo práve počas jej rozvodu. Na prvý pohľad to však vyzerá tak, že k skutočnej láske nemajú ďaleko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu