Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kelly z Beverly Hills v predklone: Jej dekolt aj v 40-tke stojí za pohľad!

Jennie Garth nevedomky poodhalila svoje prednosti. Zobraziť galériu (14)
Jennie Garth nevedomky poodhalila svoje prednosti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vpustila fotografov pod blúzku! Odkedy Jennie Garth (40) schudla vyše trinásť kíl, o svoj zovňajšok sa príkladne a pravidelne stará. Tento týždeň si odskočila do salónu v ležérnom oblečení s príliš voľným výstrihom. Práve vďaka nemu tak nevedomky predviedla, čo nosí v podprsenke.

Na štyridsiatničku to vôbec nie je zlé! Hoci Jennie Garth stihla priviesť na svet tri zdravé ratolesti a prekročiť prah zrelšieho veku, jej prednosti s týmito zmenami vôbec nestratili na kráse. Stačí si pozrieť čerstvý záber, na ktorom sa známa blondínka predkláňa v širokej blúzke s hlbokým výstrihom. Za takú nádielku by sa nemusela hanbiť ani v časoch, keď stvárňovala sladkú Kelly v tínedžerskom seriáli Beverly Hills 90210.

Americká herečka si v utorok vyrazila za vylepšeným zovňajškom do salónu, kde si svoje lokne nechala zahustiť prameňmi cudzích vlasov. Aby sa kaderníčkam pracovalo čo najjednoduchšie, Jennie zvolila len ľahkú bielu blúzku, pod ktorú si pre istotu obliekla aj tielko. Keď sa však pred odchodom predklonila, aby sa obula, tielko jej poprsie pod vplyvom gravitácie neudržalo na uzde. Paparazzi tak odišli s úlovkom jej poodhalených ženských zbraní.

O Jennie je známe, že nikdy nepatrila k vychudnutým kráskam a na svojej postave odjakživa musela tvrdo makať. Radikálnu zmenu na hmotnosti si preto s pribúdajúcimi rokmi váži ešte viac. A aké je jej súčasné tajomstvo udržiavania štíhlej figúry? Stačí jej k tomu osobná váha a dvoje nohavíc. „Verím v to, že sa každý deň odvážim. Ale mám tiež dvoje nohavice, ktoré držím v skrini, aby som si dokázala ustrážiť miery. Jedny majú široké nohy a vždy sa uisťujem, aby boli na mne rozgajdané. Druhé sú roztrhané užšie džínsy. Keď sa do nich zmestím, som vo forme,“ prezradila svoj recept v nedávnom interview. Ako sa teda zdá, jej svet sa točí okolo pravidiel, ktoré prinášajú sladké ovocie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu