Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kelly z Beverly Hills prevetrala 16- ročnú dcéru: Pozrite na tie štíhle krásky!

Jennie Garth s krásnou dcérou Lucou. Zobraziť galériu (14)
Jennie Garth s krásnou dcérou Lucou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Závideniahodné gény nezaprie! Hoci má Luca ešte len sladkých 16-rokov, už teraz sa po boku známejšej mamy rozhodne nestratí. Pred niekoľkými dňami si Jennie Garth (40) vyrazila na nákupy s dcérou a okamžite vzbudila obrovskú pozornosť. Krásne dámy s bezchybnou postavou vyzerali ako vystrihnuté zo ženského časopisu.

Stoja za pohľad! Aj keď predstaviteľku Kelly z legendárneho seriálu Beverly Hills 90210 rozvod zrazil na kolená, ostali jej tri ratolesti a získala impulz v podobe zhadzovania prebytočných kíl. Vďaka nemu si dnes užíva závideniahodnú postavu, za ktorou jej najstaršia dcéra nijako nezaostáva. Usmiata dvojica sa aj bez mužskej hlavy rodiny teší zo života a už na prvý pohľad pôsobí priam úchvatne.

Luca Bella síce o sebe nemôže povedať, že mame akoby z oka vypadla, no o nápadníkov s najväčšou pravdepodobnosťou nemá núdzu. Už ako tínedžerka totiž dorástla svoju matku a môže sa pochváliť štíhlymi krivkami, ktoré neváha predviesť v priliehavých legínsach. Navyše si pestuje objemné dlhé lokne a zvodný úsmev. S mejkapom to zatiaľ nepreháňa, a tak skúsenej Jennie robí podľa všetkého obrovskú radosť.

Jennie Garth s krásnou
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na prvý pohľad sa môže zdať, že herečka má v otázkach chudnutia to najhoršie za sebou. V skutočnosti jej však starostlivosť o zovňajšok dáva poriadne zabrať. „Udržať si postavu je ozajstná výzva. Je to niečo, čo musíte robiť každý deň. Musíte si pripomínať, aké sú vaše priority, že chcete ostať zdraví a žiť zdravý život. Každý deň sa snažím niečo naplánovať, či už je to prechádzka so psom, džoging alebo fitnescentrum. To sú veci, na ktoré sa teraz sústreďujem,“ nechala sa počuť v rozhovore pre magazín People. Treba ale uznať, že jej úsilie rozhodne nevychádza nazmar.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu