Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Krásna Kelly z Beverly Hills na rande: Manžela už nahradil mladší milenec!

Jennie Garth ruka v ruke s novým milencom Noahom Abramsom. Zobraziť galériu (9)
Jennie Garth ruka v ruke s novým milencom Noahom Abramsom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Láske sa nebráni! Jennie Garth (40) si len pár mesiacov dozadu musela prejsť bolestným rozvodom, keď jej nečakane stroskotalo manželstvo. Zdá sa však, že náplasť na zlomené srdce jej nechýba. Našla ju v lekárničke 34-ročného fotografa Noaha Abramsa. Pozrite, ako to čerstvo zamilovaným hrdličkám spolu pristane.

Kráča ďalej so vztýčenou hlavou! Hoci Jennie Garth ešte v marci zaháňala smútok za manželom Petrom Facinellim, dnes je situácia celkom iná. Kráska, ktorú preslávila rola tínedžerky Kelly v seriáli Beverly Hills 90210 našla svoje šťastie v náručí iného. Tento týždeň strávila romantické rande v kine a na prechádzke s o 6 rokov mladším fešákom.

Zaľúbený párik sa v losangelských uliciach pohyboval ruka v ruke a vzájomnú blízkosť si vychutnával plnými dúškami. Blondínka sa blysla v obtiahnutých nohaviciach, v ktorých dokonale vynikla jej vylepšená figúra. Jej letný outfit dopĺňal voľnejší top bielej farby. S úsmevom na tvári tak Jennie pôsobila ako dokonalá ozdoba svojho najnovšieho úlovku.

Zaujímavosťou je, že ešte pred pár dňami sa herečka v otázkach randenia vykresľovala ako úplná začiatočníčka. Na nedostatok záujmu zo strany mužov sa však sťažovať nikdy nemohla: „Veľa ľudí z môjho okolia má 'kamaráta', s ktorým ma chcú dať dokopy. Je to tak trochu divné,“ prezradila v nedávnom rozhovore pre ET Kanada. Na svojho miláčika by však mala poctivo dozerať. Noah totiž fotí pre najprestížnejšie magazíny od Sports Illustrated po Vanity Fair. O spoločnosť očarujúcich modeliek tak núdzu rozhodne nemá.

Jennie Garth sa za spomínaného Facinelliho vydala pred 11 rokmi a má s ním tri dcéry - Lucu Bellu (15), Lolu Ray (9) a Fionu Eve (5). Pre Garth bola svadba s Facinellim už druhá. V rokoch 1994 až 1996 bola vydatá za Daniela Clarka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu