Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kelly a Dylan z Beverly Hills v objatí: Po rokoch sú spolu ako ozajstný pár!

Jennie Garth a Luke Perry oprášili city, ktoré ich pred vyše 20-imi rokmi spájali pred kamerami. Zobraziť galériu (12)
Jennie Garth a Luke Perry oprášili city, ktoré ich pred vyše 20-imi rokmi spájali pred kamerami. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Stará láska nehrdzavie! Odkedy sa Jennie Garth (40) a Luke Perry (45) blysli ako zaľúbení tínedžeri na televíznych obrazovkách, ubehlo už vyše 20 rokov. Taký dlhý čas bol však zrejme nevyhnutný na to, aby si našli cestu k sebe aj v reálnom živote. Už niekoľko dní majú vraj oči a ruky iba jeden pre druhého.

Romanca ako z telenovely! Ak ste aj vy patrili medzi fanúšikov pôvodných častí seriálu Beverly Hills 902 10, určite si pamätáte na vzťah sladkej Kelly a problémového Dylana. Hlavní protagonisti sa po skončení nakrúcania síce uberali každý vlastnou cestou, nakoniec si však vzájomne padli do náručia. Bok po boku sa objavili na nedávnom fotení reklamy v istom losangelskom butiku. A práve tam medzi nimi preskočila povestná iskra.

Jennie a Luke údajne ihneď po stretnutí oprášili staré časy. Keď spolu sedeli na pohovke, herec svoju bývalú seriálovú partnerku automaticky objal okolo pliec a hrkútal si s ňou, akoby svet okolo nich vôbec neexistoval. „Keď sa Jennie s Lukeom opäť stretla, zamilovala sa doňho a on to cíti rovnako. Je medzi nimi iskra, ktorá po všetkých tých rokoch ožila. Jednoducho sa to stalo,“ cituje svoj zdroj blízky čerstvému páru americký plátok National Enquirer.

Zaujímavosťou je, že krásnu štyridsiatničku paparazzi pár týždňov dozadu zastihli na rande s fotografom Noahom Abramsom. Vtedajšia dvojica sa prechádzala ruka v ruke a pôsobila dojmom, že ju čaká spoločná budúcnosť. Ako sa ale zdá, Jennie po rozvode chytila druhý dych a medzi mužmi vyberá. V Perryho objatí jej to síce pristane, uvidíme však, na ako dlho.

Tip: Dostali ste chuť na seriál Beverly Hills? Skúste si ho vyhľadať na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu