Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dve podoby Kelly z Beverly Hills: Sexica v bikinách vs. nenalíčená sivá myš!

Jennie Garth ako sexica v bikinách a neupravená sivá myška Zobraziť galériu (11)
Jennie Garth ako sexica v bikinách a neupravená sivá myška (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – To je ale rozdiel! Odkedy sa Jennie Garth (40) podarilo výrazne schudnúť, vzchopila sa nielen v oblasti lásky, ale aj vo svete kinematografie. Sexi herečka, ktorá sa na fanúšikov usmieva z obálok časopisov, však bez šikovných rúk vizážistov príliš veľa vody nenamúti. Pozrite, akú nelichotivú grimasu vystrúhala na paparazzov.

Žiadna sláva! Jennie Garth má síce za sebou bolestný rozchod s manželom, už sa však stihla v Hollywoode opäť zabehnúť. Vďaka vylepšenej figúre sa blysla vo viacerých magazínoch, na stránkach ktorých vyžarovala nenútený sexepíl štyridsiatničky. V septembri minulého roka sa dokonca objavila v neónových bikinách a ľahkých háčkovaných šatách. Momentálne sa venuje nakrúcaniu snímky Home Again, no ako sa vraví – nie každý deň je nedeľa. Blondínka sa tento týždeň premávala v zákulisí nenalíčená a od zvodnej krásavice mala ďaleko.

Fotografi bývalú hviezdu seriálu Beverly Hills 90210 zachytili krátko predtým, ako si ju do parády vzali maskérky a kaderníčky. Na hlave mala natáčku, pričom na tvári jej v danej chvíli chýbal akýkoľvek mejkap. V okamihu, keď Jennie zbadala zástupcov médií, hneď si pred seba vystrela ruku s dvomi veľkými natáčkami, aby ju takúto neupravenú nikto nezachytil. Z jej mimiky bolo celkom jasné, že daná situácia pre ňu rozhodne nepatrila do kategórie príjemných.

Aj keď seriálová Kelly bez mejkapu pôsobí tuctovo, už aj svojím oblečením dáva najavo, že nie je voľná. Na čiernej mikine jej totiž svietil nápis Big Gigantic, čo je názov kapely jej súčasného milenca Jeremyho Salkena. Jennienu obrovskú náklonnosť k bubeníkovi nedávno prezradil aj zdroj z jej blízkeho okolia: „Niet pochýb, že tí dvaja tvoria pár – vyzerá to naozaj vážne. Jennie mi povedala: 'Nikdy by mi nenapadlo, že sa znova zamilujem, ale deje sa to a ja nemôžem byť šťastnejšia. '“ Ostáva len dúfať, že jej znovuobjavená láska naozaj vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu