Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nechutný Schwarzenegger: Kam sa chce tým prstom v nose prevŕtať?!

Arnold Schwarzenegger sa pri obede sústredene špáral v nose. Zobraziť galériu (11)
Arnold Schwarzenegger sa pri obede sústredene špáral v nose. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – To sú ale spôsoby! Arnolda Schwarzeneggera (65) poznáme nielen ako akčného hrdinu s namakaným telom, ale tiež ako bývalého guvernéra. Napriek drobnohľadu médií si však herec svoje zlozvyky až tak prísne nestráži. Nedávno sa zanietenie špáral v nose rovno pri obede.

Na etiketu zvysoka kašle! Aj keď sa okolo Arnolda Schwarzeneggera neustále pohybujú paparazzi, on si z ich prítomnosti ťažkú hlavu nerobí. Dôkazom môže byť jeho negustiózne gesto, ktoré cez víkend predviedol pri stole. Už pri pohľade na pikantný úlovok fotografov vás zaručene prejde chuť do jedla.

Keďže sa hollywoodsky veterán väčšinu života drží na výslní hereckého neba, domnienka, že si ho na verejnosti nikto nevšíma, vyznieva nanajvýš naivne. Bohužiaľ, Arnie sa už prehupol do seniorského veku, a tak sa i v reštaurácii správa, akoby stoloval vo vlastnej jedálni. Bez problémov sa prstom zavŕta hlboko do nosa a vydá sa na lov šušňov. Veď čo na tom, že vôkol neho snorí plno objektívov?

Okrem manuálnej údržby dýchacích ciest sa Schwarzenegger mohol pochváliť čerstvo vystrihaným a nafarbeným účesom. Ten mal už nad úrovňou uší vyholený, vďaka čomu vyniklo aj jeho tetovanie na krku. Ruky mu zdobili masívne hodinky a v tvári mu nechýbal sústredený výraz. Ktovie však, akoby sa zatváril, keby videl svoje nelichotivé zábery v novinách. Takéto nechutné manévre by totiž pre každú hviezdu a obzvlášť politika mali byť absolútnym tabu.

Tip: Zistite kedy dávajú filmy s Arnoldom Schwarzeneggrom. Vyhľadajte ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu