Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Schwarzenegger prvýkrát prehovoril o ľúbostnej afére: Bolo to hrozné!

Arnold Schwarzenegger so ženou Mariou Zobraziť galériu (13)
Arnold Schwarzenegger so ženou Mariou (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hollywoodsky filmový hrdina a bývalý guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger sa prvýkrát verejne vyjadril o afére, ktorá ukončila jeho manželstvo s Mariou Shriverovou. Televíznym divákom v Spojených štátoch povedal, že ľúbostný vzťah s domácou gazdinou bol "tou najväčšou hlúposťou".

"Myslím si, že to bola najväčšia hlúposť, akú som urobil počas celého vzťahu (s manželkou). Bolo to hrozné. Spôsobil som obrovskú bolesť Marii a neuveriteľnú bolesť deťom," povedal Schwarzenegger o zdĺhavej afére, ktorá vyústila do narodenia syna, dnes už 14-ročného.
      
Rakúsky rodák Schwarzenegger poskytol tieto vyjadrenia v interview pre reláciu 60 Minutes na televíznej stanici CBS. Rozhovor bude odvysielaný v nedeľu 30. septembra, teda v deň, keď vyjdú exguvernérove pamäti s názvom Total Recall: My Unbelievable True Life Story. Televízia CBS odvysielala pasáže interview.
      
Schwarzeneggerova manželka Maria Shriverová podala žiadosť o rozvod v júli. Dvojica sa rozišla v máji 2011 po 25 rokoch manželstva, keď sa dostala na verejnosť Schwarzeneggerova aféra. Bývalý pár má spolu štyri deti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu