Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezda z Nezvestných prehovorila o útoku na ženu: Je to ponižujúce!

Matthew Fox Zobraziť galériu (4)
Matthew Fox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Matthew Fox na obvinenia o tom, že vlani pod vplyvom alkoholu udrel ženu, nereagoval náročky. Mal totiž pocit, že by tým klebety potvrdil. Ako prezradil v The Ellen DeGeneres Show, urobil tak aj na podnet svojho právnika.

"Podľa mňa je trochu ponižujúce reagovať na ľudí, ktorí prichádzajú s takýmito čudnými obvineniami," uviedol 46-ročný herec známy zo seriálu Nezvestní (2004 - 2010) na adresu šoférky autobusu, ktorú údajne napadol. Preto sa rozhodol, že bude mlčať až dovtedy, kým sám neuzná za vhodné. "Nechal som súdy, aby to doriešili do konca. Vedel som, že príde čas, keď dostanem šancu povedať pravdu." vysvetlil.

Vlani priniesli médiá tvrdenia šoférky Heather Bormann, ktorá Foxa odmietla vpustiť do prenajatého autobusu, pretože bol podľa nej zjavne opitý. Následne ju vraj udrel do hrude a brucha a mal pokračovať v útoku až dovtedy, kým sa nezačala brániť.

Herec však situáciu opisuje inak. V čase, keď v Clevelande nakrúcal snímku Alex Cross (2012), sa síce naozaj viezol v spomínanom autobuse, kde však istý muž päsťou udrel jeho. "Ide o ženu, ktorá bola v blízkosti a rozhodla sa, že príde so svojou verziou udalostí, ktoré sa v tú noc stali a pokúsi sa odo mňa vymáhať peniaze," vysvetlil. Tiež priznal, že sa nesmierne hanbí za to, že ho v máji zatkli za šoférovanie pod vplyvom alkoholu, a už to nikdy neurobí.

Matthew Fox sa preslávil vďaka seriálu Správna päťka (1994 - 2000), no diváci a diváčky si ho pamätajú predovšetkým ako chirurga Jacka Shepharda zo spomínaného seriálu Nezvestní. Za jeho stvárnenie si vyslúžil nominácie na Zlatý glóbus či Emmy, získal Satellite Award a celému hereckého obsadeniu seriálu udelili Screen Actors Guild Award. Zahral si aj v snímkach Zabiť eso (2006), Návrat na vrchol (2006), Speed Racer (2008), Uhol pohľadu (2008) či Emperor (2012). Vyše desať rokov je ženatý a s manželkou má dve deti. Informácie zverejnila webstránka www.people.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu