Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Fox z Nezvestných: Hrozí mu basa!

Matthew Fox Zobraziť galériu (5)
Matthew Fox

LOS ANGELES - Americký herec Matthew Fox sa vyhne pobytu vo väzení za šoférovanie pod vplyvom omamných látok, ktorého sa dopustil začiatkom mája v Oregone, ak úspešne absolvuje protialkoholické liečenie.

Rozhodol o tom sudca Roger de Hoog v meste Bend v Oregone. Štyridsaťpäťročný herec, známy predovšetkým zo seriálu Nezvestní (2004 - 2010), sa na pojednávaní nezúčastnil. Fox musí spomínané liečenie absolvovať počas jedného roka od vynesenia rozsudku.

Foxa zatkli 6. mája po tom, čo šoféroval pod vplyvom omamných látok a bez vodičského preukazu. Po niekoľkých hodinách v cele predbežného zadržania ho však prepustili. Herec mal problémy s alkoholom aj v minulosti. Vlani v auguste údajne napadol šoférku autobusu po tom, ako ho odmietla vpustiť do prenajatého vozidla, pričom podľa jej slov bol opitý. Prípadom sa vtedy zaoberala aj polícia, miestna prokuratúra sa však v septembri nakoniec rozhodla nevzniesť voči hercovi obžalobu.

Matthew Fox sa preslávil vďaka seriálu Správna päťka (1994), no diváci a diváčky si ho pamätajú predovšetkým ako Jacka Shepharda zo spomínaného seriálu Nezvestní. Zahral si aj v snímkach Návrat na vrchol (2006) či Uhol pohľadu (2008). Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.

Tip: Vysielajú niekde seriál Nezvestní? Zistite na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu