Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezda seriálu Nezvestní: Opitý zbil ženu!

Matthew Fox Zobraziť galériu (7)
Matthew Fox (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Amerického herca Matthewa Foxa zadržala clevelandská polícia po tom, ako údajne napadol šoférku autobusu. Ako pre portál Cleveland.com uviedla 29-ročná Heather Bormann, po incidente zostala zbitá a otrasená. Modriny z útoku má údajne na rukách, stehne aj hrudi.

"Skutočne ma na smrť vydesil," povedala Bormann. Fox, ktorý v meste nakrúca film I, Alex Cross, sa v sobotu ráno asi o 1.30 miestneho času (7.30 SELČ) údajne pokúšal dostať do autobusu, ktorý šoférovala Bormann pre súkromnú párty. Herca však odmietla vpustiť.

"Páchol ako skriňa s likérom, ako bar," vysvetlila šoférka. "Povedala som mu 'Prepáč, kamoš, ale toto je súkromná párty. Musíš z môjho vozidla vystúpiť'. Povedala som mu to tri razy. Nepovedal ani slovo, iba na mňa zazeral," uviedla Bormann.

Podľa jej slov sa herec potom začal na ňu zaháňať a udrel ju do hrude a brucha. Pokračoval v útoku, až kým ho neudrela do oblasti úst. Bormann tvrdí, že Fox sa po údere zatackal a narazil do plota, na čo si utrel krv z úst a zaútočil znova. Šoférka tvrdí, že po tom, ako ho pre svoju ochranu udrela do zadnej časti hlavy, mala ešte v pondelok opuchnutú a poranenú ruku. Ako dodala, na herca plánuje podať žalobu.

Clevelandská polícia potvrdila, že hviezdu seriálu Nezvestní (2004 - 2010) síce zadržala, ale nezatkla ju. Foxov hovorca sa k incidentu odmietol vyjadriť. Informácie zverejnili webstránky Cleveland.com a People.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu