Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Matthew Fox zo seriálu Lost: Po útoku na šoférku ho neobvinili!

Matthew Fox Zobraziť galériu (5)
Matthew Fox

CLEVELAND - Clevelandská prokuratúra nevznesie obžalobu voči hercovi Matthewovi Foxovi pre jeho údajnú augustovú potýčku so šoférkou autobusu. "Po zvážení faktov sa úrad rozhodol nevzniesť obžalobu," uviedol pre portál TMZ hovorca clevelandského úradu prokuratúry.

Štyridsaťpäťročný Fox, ktorý v meste nakrúcal film I, Alex Cross, údajne zaútočil na 29-ročnú šoférku Heather Bormann po tom, ako ho odmietla vpustiť do prenajatého autobusu. "Páchol ako skriňa s likérom, ako bar," vysvetlila šoférka.

"Povedala som mu 'Prepáč, kamoš, ale toto je súkromná párty. Musíš z môjho vozidla vystúpiť'. Povedala som mu to tri razy. Nepovedal ani slovo, iba na mňa zazeral," uviedla Bormann. Podľa jej slov sa herec potom začal na ňu zaháňať a udrel ju do hrude a brucha.

Pokračoval v útoku, až kým ho neudrela do oblasti úst. Bormann tvrdí, že Fox sa po údere zatackal a narazil do plota, na čo si utrel krv z úst a zaútočil znova. Šoférka tvrdí, že po tom, ako hviezdu seriálu Nezvestní (2004 - 2010) pre svoju ochranu udrela do zadnej časti hlavy, jej opuchla ruka a po incidente zostala "zbitá a otrasená". Informácie zverejnila webstránka People.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu