Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ben Affleck nabúral cudzie auto, za stierač dal ospravedlnenie

Ben Affleck Zobraziť galériu (9)
Ben Affleck (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americkému hercovi Benovi Affleckovi sa cez víkend podarilo v kalifornskej Santa Monice nabúrať zaparkované auto. Jeho majiteľ sa však vďaka tomu skontaktoval s veľkou hviezdou strieborného plátna.

Štyridsaťročný čestný manžel herečky Jennifer Garner totiž nechal za stieračom poškodeného auta svoje ospravedlnenie aj s kontaktnými informáciami. "Ahoj, zničil som vám zrkadlo! Veľmi ma to mrzí! Všetko zaplatím. Ben," znel odkaz na lístku.

Ben Affleck sa okrem herectva venuje i režírovaniu, písaniu scenárov a produkovaniu. Preslávil sa úlohami vo filmoch ako Mallrats (1995) a Hľadám Amy (1997) režiséra Kevina Smitha. Za scenár snímky Dobrý Will Hunting (1997), ktorý napísal spolu s Mattom Damonom, získal Oscara a Zlatý glóbus. Obaja si v úspešnej dráme zároveň zahrali.

Affleck účinkoval aj vo filmoch ako Zamilovaný Shakespeare (1998), Armageddon (1998), Dogma (1999), Pearl Harbor (2001), Najväčšia hrozba (2002), Výplata (2003), Daredevil (2003), Otcom na plný úväzok (2004), Zabiť eso (2006), Nie je z teba až tak paf (2009), Na odstrel (2009) či v krimi dráme Mesto (2010), ktorú rovnako ako snímku Zbohom baby (2007) sám režíroval. Najnovšie na seba upozornil politickým trilerom Argo, ktorý vyvolal pozitívne ohlasy na prestížnom filmovom festivale v Toronte. Viacerí filmoví kritici sa zhodujú, že snímka by mohla Affleckovi vyniesť prvú oscarovú nomináciu v režisérskej kategórii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu