Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pozrite, za čo pýta speváčka Sheryl Crow 16 miliónov dolárov!

Sheryl Crow predáva svoje sídlo za 16 miliónov Zobraziť galériu (14)
Sheryl Crow predáva svoje sídlo za 16 miliónov (Zdroj: Foto: mavrixonline.com/realtor.com)

LOS ANGELES - Americká speváčka Sheryl Crow predáva svoje hollywoodske vidiecke sídlo za 16 miliónov amerických dolárov (v prepočte približne 12,37 milióna eur). Jeho súčasťou je veľký bazén, pozemok určený pre turistiku a kempovanie, detské ihrisko a tri luxusné chaty.

Prvý dom obsahuje štyri spálne, tri kúpeľne, knižnicu, vínnu pivnicu a kuchyňu. V druhom dome sú tri spálne a tri kúpeľne a je z neho panoramatický výhľad na Hollywood. Tretí dom má aj svoju historickú hodnotu - postavili ho v roku 1895 a sú v ňom dve spálne a dve kúpeľne.

Päťdesiatročná Sheryl Crow je speváčkou, skladateľkou, multiinštrumentalistkou, producentkou, herečkou aj politickou aktivistkou. Vydala osem štúdiových albumov, dve kompilácie, dve živé nahrávky a spolupracovala na tvorbe viacerých filmových soundtrackov. Po celom svete predala viac ako 35 miliónov kópií svojich albumov a na konte má deväť cien Grammy.

Zaspievala si duetá s hviezdami ako Mick Jagger, Michael Jackson, Eric Clapton, Luciano Pavarotti, Willie Nelson, Kid Rock, Tony Bennet či Sting. K jej najúspešnejším skladbám patria hity All I Wanna Do, Strong Enough, If It Makes You Happy, Steve McQueen či The First Cut Is the Deepest. Informácie pochádzajú z webovej stránky TMZ.com a realtor.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu