Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V šľapajách Britney Spears už od mala: Aha, v čom sa pretŕča jej neter (4)!

Po Britney Spears sa opičí už aj jej štvorročná neter Maddie. Zobraziť galériu (14)
Po Britney Spears sa opičí už aj jej štvorročná neter Maddie. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Recept na úspech majú v rodine! Hoci si Britney Spears (30) prešla vo svojej kariére naozaj všakovakými obdobiami, na jej začiatky zabudne asi len málokto. Tie sú v jej famílii zakorenené tak hlboko, že ich kopíruje už aj štvorročná neter Maddie. V minisukničke a s copíkmi je z nej nebezpečne roztomilá školáčka.

Podobu naozaj nezaprie! Britney Spears vo svete hudby prerazila ako popová princezná okolo roku 1998, keď sa objavila s provokatívnou skladbou Baby One More. Vo videoklipe vtedy ako necudná šestnástka zvádzala tínedžerov v odvážnej školskej uniforme s obnaženým bruškom. Ako sa zdá, podobný vkus zdedila aj ratolesť speváčkinej sestry Jamie Lynn Spears. Jej outfitu by veľa škôlkarov asi neodolalo.

„Hádajte, koho chce Maddie na Deň celebrít v škole?“ pýtala sa svojich nasledovníkov v sieti Twitter matka štvorročného dievčatka. Ako nápovedu použila fotografiu, na ktorej jej dcéra pózuje v bielych  podkolienkach, v ultrakrátkej károvanej sukni a so svetríkom zaviazaným na uzlík. Presne ako Britney v spomínanom videoklipe.

Jamie Lynn svoju kariéru rozbiehala ako hviezda programu Zoey 101 na detskom televíznom kanáli Nickelodeon. Vo veku sladkých 17 rokov však otehotnela a sústredila sa na materstvo. Sen o žiare reflektorov a brilantnej umeleckej dráhe jej tak bude môcť splniť zrejme len dcérka Maddie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu