Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jeden z dôvodov pádu Britney Spears: Justin Timberlake!

Britney Spears Zobraziť galériu (7)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Problémy Britney Spears sa začali po rozchode so spevákom Justinom Timberlakeom. Počas súdneho procesu, v ktorom exmanažér speváčky Sam Lufti žaluje jej rodičov, to uviedol právnik otca hviezdy Leon Gladstone.

 "Mali vzťah, ktorý sa skončil veľmi bolestivo. V roku 2003 si jej rodičia všimli, že ju rozchod z Justinom zmenil a že nastupuje depresia. Britney šla do Vegas, na 55 hodín sa vydala za kamaráta z detstva, videli, ako sa im dcéra vzďaľuje a znepokojovalo ich, že začala užívať ilegálne látky," povedal Gladstone v súdnej sieni. Lufti žaluje speváčkiných rodičov za porušenie zmluvy, emocionálnu ujmu, urážku na cti a ohováranie. To všetko sa malo stať v období, keď sa Spears zrútila a svojím správaním, napríklad vyholením hlavy, spôsobila viacero škandálov.

Depresia sa ešte prehĺbila, keď sa rozviedla s otcom jej dvoch detí Kevinom Federlineom. Právnik opísal, aký bol James Spears zhrozený, keď v roku 2007 videl svoju dcéru pripútanú k nemocničnej posteli. "Bol vystrašený na smrť. Pomyslel si, 'Moja dcéra prišla o všetko. Je tu, v opatere psychiatrov, mimo reality'," pokračoval. Hviezda Luftiho stretla v najzraniteľnejšom období jej života. "Je to príbeh muža, ktorý nechcel nič iné, len to, aby jeho dcéra žila a mala sa dobre. Príbeh otca podnikajúceho kroky, na ktoré by si nikdy ani nepomyslel. Kroky, ktoré sa jeho dcére vôbec nepáčili," uviedol pred súdom. Luftiho označil za majstra manipulácie, ktorý Spears emocionálne týral. Dokonca vraj klesol tak nízko, že ukryl jej milovaného psa a neskôr sa tváril, že ho našiel.

Lufti mal pracovať ako manažér hviezdy za 15 percent z jej zárobkov. Peniaze vraj nedostal napriek tomu, že často pracoval 24 hodín denne. Otec speváčky James Spears ho údajne udrel do brucha a jej matka Lynne mu uškodila tým, že ho v jej knihe vykreslila ako manipulátora.

Tridsaťročná Spears sa na celom svete preslávila po vydaní svojho debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovala nahrávka Oops!... I Did It Again (2000), po ktorej ju v médiách začali prezývať popová princezná. Nasledovali albumy Britney (2001), In the Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008) a Femme Fatale (2011), pričom všetky okrem Blackout zabodovali na prvom mieste amerického albumového rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against the Music, Toxic, Everytime, Piece of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till the World Ends. Jej súkromný život v minulosti pravidelne napĺňal titulné strany bulvárnych médií, má za sebou rozvod, boj o opatrovníctvo dvoch detí i niekoľkotýždňovú odvykaciu liečbu. V súčasnosti je porotkyňou a mentorkou v televíznej speváckej súťaži X Factor. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu