Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pravá blondínka vyvetrala 13-ročnú dcéru: Tá podoba je neuveriteľná!

Reese Witherspoon s dcérou Avou a so synom Deaconom Zobraziť galériu (8)
Reese Witherspoon s dcérou Avou a so synom Deaconom (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Akoby jej z oka vypadla! Hoci Ava Elizabeth Phillippe nosí otcovo priezvisko, krásne črty tváre dostala do vienka po svojej matke Reese Witherspoon (36). Dospievajúca blondínka má síce ešte len 13 rokov, no už teraz môže pomýšľať na to, že bude kráčať v šľapajách rodičov. Genetická výbava jej na to nechýba.

Podobajú sa ako vajce vajcu! Ava Elizabeth Phillippe je najstaršou ratolesťou herečky Reese Witherspoon z jej prvého manželstva s hercom Ryanom Phillippem. Dátumu, kedy terajšia školáčky prišla na svet, vládnu deviatky – narodila sa 9.9.1999. Prednedávnom tak oslávila ešte len 13. narodeniny, no už teraz je zrejmé, že jablko ďaleko od stromu nepadlo.

Hollywoodska hviezda, ktorá je vo vysokom štádiu tretieho tehotenstva, si cez víkend vyrazila na rodinný obed. V priliehavých čiernych minišatách nechala dokonale vyniknúť svojmu brušku, pričom si mladšieho syna Deacona (9) viedla za ruku. Dcéra Ava zvolila jednoduchú krátku sukňu a štýlové okuliare. Netvárila sa síce nadšene, no prirodzenou krásou to paparazzom dokonale vynahradila.

Napriek tomu, že Reese pôsobí ako oslnivá tehuľka, aj ona v súkromí zápasí s bizarnými chúťkami. „Zobudila sa o tretej ráno a naservírovala si chaluhový kokteil, nakladané uhorky s arašidovým maslom – všetko spolu s kuracími krídelkami ochutenými barbecue omáčkou,“ prezradil zdroj z jej blízkeho okolia. Dodal však, že samotná hviezda sa modlí za to, aby ju chute prešli: „Počas dňa chce iba banány a litre jahodového jogurtu. Zvyčajne drží striktnú diétu, takže dúfa, že ten kolotoč čoskoro skončí.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu