Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neuveriteľné: Pravá blondínka (36) s dcérou (13) – vyzerajú ako dvojičky!

Reese Witherspoon (na fotografii vľavo) je na nerozoznanie od 13-ročnej dcéry Avy. Zobraziť galériu (11)
Reese Witherspoon (na fotografii vľavo) je na nerozoznanie od 13-ročnej dcéry Avy. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Sú na nerozoznanie! Podobnosť detí s ich biologickými rodičmi je nielen vo svete celebrít podmienená zákonitosťami genetiky. V prípade Reese Witherspoon a jej najstaršej dcérky Avy si však príroda dala naozaj záležať. Obe blondínky síce delí vekový rozdiel 23 rokov, no vyzerajú ako cez kopirák.

Vek je len číslo! Toto heslo mnohých známych osobností do bodky platí v rodine Reese Witherspoon, ktorá sa aj vďaka svojej farbe vlasov zviditeľnila snímkou Pravá blondínka. Napriek tomu, že len nedávno priviedla na svet už tretie dieťa, postavou a tvárou pripomína skôr tínedžerku. Stačí sa za ňou obhliadnuť v spoločnosti dcéry – dievčatá sa bok po boku ponášajú na seba ako vajce vajcu.

Reese si tento týždeň plnila mamičkovské povinnosti a so svojimi ratolesťami sa vybrala k lekárovi. V ležérnom oblečení imidž hollywoodskej hviezdy odložila bokom a dokonale sa prispôsobila úlohe matky. Po kúsky do svojej garderóby pritom pokojne môže zájsť do dcérinho šatníka. Ava je totiž približne rovnako vysoká a štíhla ako prútik. V takmer identických slnečných okuliaroch pripomínala v losangelských uliciach matkinu vernú kópiu.

Napriek tomu, že Reese sa po pôrode už vrátila k niekdajšej štíhlej figúre, ešte v decembri sa vraj tehotenských kíl zbavovala len veľmi pozvoľna. „Neviem, či sa som sa odrazila smerom k pôvodnej forme. Skôr sa k nej pomaličky plazím. Poznáte to – všetky kĺby máte roztrasené, hlava je zmätená. Musíte byť k sebe jemní a trpezliví a svojím spôsobom sa pomaličky vracať späť k zdraviu,“ posťažovala sa v istom rozhovore. Dnes však vyzerá vynikajúco a v súkromí pripomína skôr dvojičku vlastnej dcéry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu