Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nevernica Kristen Stewart o vzťahu s Pattinsonom: Sme v pohode!

Kristen Stewart Zobraziť galériu (10)
Kristen Stewart (Zdroj: SITA)

USA - Americká herečka Kristen Stewart sa neobáva novembrovej premiéry záverečného filmu upírskej ságy Twilight, hoci sa na nej bude musieť predstaviť po boku exmilenca Roberta Pattinsona. Vzťah s ním stroskotal, pretože ho podviedla so ženatým režisérom Rupertom Sandersom. Fanúšikovia sú preto zvedaví, ako sa dvojica bude k sebe správať.

"Budeme v pohode," povedala 22-ročná herečka v rozhovore počas medzinárodného filmového festivalu v Toronte, kde prišla podporiť filmovú adaptáciu románu Jacka Kerouaca Na ceste (2012). "Sme úplne v pohode," dodala. Hviezda sa minulý týždeň ocitla v žiare bleskov fotoaparátov a reflektorov na červenom koberci po prvý raz, odkedy škandál okolo jej nevery prepukol. Priznala, že bola nervózna, no je veľmi rada, že to zvládla.

Fotografie, na ktorých sa Kristen Stewart objíma a bozkáva so ženatým 41-ročným režisérom Rupertom Sandersom, sa na verejnosť dostali koncom júla. Obaja sa okamžite verejne ospravedlnili všetkým, ktorých ich nevera zasiahla. Herečka sa krátko po tom odsťahovala z domu, ktorý s partnerom dovtedy zdieľala. Podľa dostupných informácií Pattinson ani Stewart rozchod práve najlepšie nezvládajú. 

Kristen Stewart má na konte napríklad tri People's Choice Awards, šesť MTV Movie Awards a jednu cenu BAFTA, no tiež štyri nominácie na Zlatú malinu. Preslávila ju úloha Belly Swan v populárnej upírskej ságe Twilight a zahrala si aj v snímkach Úkryt (2002), Chyťte to dievča (2004), Útek do divočiny (2007), Územie žien (2007), The Runaways (2010) alebo Snehulienka a lovec (2012). V spomínanej adaptácii románu Na ceste stvárnila postavu Marylou, okrem nej si v nej zahrali aj Garrett Hedlund, Sam Riley, Tom Sturridge, Kirsten Dunst, Amy Adams, Viggo Mortensen či Steve Buscemi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu