Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Divoký žúr nahého Princa Harryho: 20 minút v izbe s touto sexicou!

Princ Harry si nahý vyhodil z kopýtka s Carrie Reichert. Zobraziť galériu (11)
Princ Harry si nahý vyhodil z kopýtka s Carrie Reichert. (Zdroj: Facebook, The People, TMZ)

LAS VEGAS – Bolo mu to treba? Princ Harry (27) nedávno spôsobil kráľovskému dvoru obrovskú spoločenskú hanbu, keď na verejnosť prenikli privátne zábery z jeho alkoholického excesu spoza veľkej mláky. Netrvalo dlho a k slovu sa prihlásila slečna, ktorá bola pri tom. Carrie Reichert (32) prezradila, ako osudná noc prebiehala.

Úradoval alkohol! Princ Harry zarmútil kráľovnú Alžbetu II. aj celú rodinu po tom, ako v zámorí vyvádzal nahý a poriadne podgurážený alkoholom. Jeden z jeho kamarátov totiž mobilom zachytil atmosféru vyzliekacieho biliardu a fotky predal bulváru. Holý zadok ryšavého mladíka tak obletel celý svet. Len pár dní na to sa o svojich 5 minút slávy prihlásila Carrie Reichert, ktorá bez šiat strávila s princom istý čas osamote.

„Neprepásla by som príležitosť žúrovať s Princom Harrym,“ prezradila médiám niekdajšia blondínka. Keď prišla na inkriminovanú párty, urodzený hostiteľ sa už predvádzal nahý. „Harry bol vyzlečený, čo vyznelo bláznivo, pretože vyzeral, že si dal poriadne do nosa. Bol tam biliardový stôl a on držal vo vzduchu tágo tváriac sa, že hrá na gitare,“ vylíčila Carrie v otvorenom rozhovore.

Súčasná brunetka padla do oka Harryho priateľom deň vopred pri bazéne. Na súkromnú oslavu sa tak dostala vďaka svojmu ukážkovému zovňajšku. S princom síce laškovala, no sexuálny styk s ním poprela: „Bozkávali sme sa asi 15-20 minút. Ľudia tam o seba zakopávali a premávali sa hore-dole. Potom sme sa bozkávali znova a on povedal, že to bolo skvelé.“ Carrie však nezabudla dodať, že brat následníka trónu bol poriadne pod parou už v okamihu, keď ich navzájom zoznámili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu