Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kate a William zúria: Žaloba za polonahé fotky!

Kate Middleton na titulke Closer Zobraziť galériu (6)
Kate Middleton na titulke Closer (Zdroj: Closer)

FRANCÚZSKO - Kráľovská rodina prežíva perné leto. Po tom, ako sa v médiách objavili nahé fotky princa Harryho a fotky obnaženého princa Phillipa, obleteli svet fotky nahých pŕs vojvodkyne Kate Middleton. Manželský pár William a Kate sa rozhodli konať. Francúzsky časopis Closer bude čeliť tvrdej obžalobe!

Jeden škandál za druhým! Tohtoročné leto si britská kráľovská rodina určite dlho zapamätá. V médiách sa objavil nahý princ Harry, obnažený princ Phillip a naposledy aj polonahá vojvodkyňa z Cambridge Kate. Manželia Kate a William si užívali dovolenku na francúzskej riviére. Vojvodkyňa dúfala, že s Williamom majú absolútne súkromie a dala si dole vrchný diel plaviek. Šikovný fotograf však všetko zachytil.

Manželia sa rozhodli, že to nenechajú tak a na francúzsky časopis Closer podali žalobu. „St. James Palace potvrdzuje, že boli podniknuté kroky kvôli narušenému súkromiu a to priamo vojvodcom a vojvodkyňou z Cambridge. Stalo sa tak dnes vo Francúzsku proti vydavateľovi časopisu Closer,“ povedal hovorca manželov. Šéfredaktorka časopisu sa bráni. Fotografie podľa nej nikoho neurážajú na rozdiel od fotografií vyčíňajúceho princa Harryho.

Svet obleteli fotografie nahých pŕs vojvodkyne z Cambridge
Zobraziť galériu (6)
Svet obleteli fotografie nahých pŕs vojvodkyne z Cambridge  (Zdroj: Closer)

Kate a William zúria:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Closer)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu