Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kelly z Beverly Hills dala Dylanovi zbohom: Toto je jej nový milenec!

Jennie Garth sa na webe vyznala zo svojich citov k bubeníkovi Jeremymu Salkenovi Zobraziť galériu (10)
Jennie Garth sa na webe vyznala zo svojich citov k bubeníkovi Jeremymu Salkenovi (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Konečne priznala farbu! Už celé týždne sa kuloármi šíria informácie, že Jennie Garth (40) sa po uši zamilovala do svojej seriálovej lásky z Beverly Hills 90210. Ako sa však ukázalo, pravda sa skrýva niekde celkom inde. Pôvabná blondínka podľahla výrazne mladšiemu hudobníkovi.

Už sa neskrývajú! Odkedy Jennie Garth prekonala bolestivý a traumatický rozchod s dlhoročným manželom, médiá miatla na každom kroku. Ruka v ruke sa totiž objavila s viacerými mužmi, medzi ktorými nechýbal jej niekdajší kolega Luke Perry. Pevné objatia a spoločné obedy sa však zrejme predsa len niesli v priateľskom duchu. Herečka totiž svoje city verejne vyznala celkom inej pánskej známosti.

Vyvoleným seriálovej Kelly sa stal len 31-ročný Jeremy Salken, ktorý pôsobí ako bubeník v elektronickej kapele Big Gigantic. Dvojica sa podľa magazínu People stretáva už od októbra, pričom spoločne strávila aj oslavy prelomu kalendárnych rokov. Svedčí o tom záber, ktorý Jennie nedávno zverejnila prostredníctvom svojho účtu v mikroblogovacej sieti Twitter.

„Toto je na nový rok s mojím židovským miláčikom,“ okomentovala herecká hviezda čiernobielu snímku. Tá zachytáva len tváre oboch zamilovaných hrdličiek a zanecháva veľmi intímnym dojem. Napriek takmer desaťročnému vekovému rozdielu sú si prominentní milenci zrejme veľmi blízki. Uvidíme však, dokedy si Jennie ponechá na nose ružové okuliare. Posledné týždne si totiž páni u nej podávajú kľučku, čo jej na dobrej povesti rozhodne nepridáva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu