Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Donna z Beverly Hills pred 4. pôrodom: Bruško rastie, štíhle krivky zostávajú!

Tori Spelling má čoraz väčšie bruško, no zostáva štíhla. Zobraziť galériu (16)
Tori Spelling má čoraz väčšie bruško, no zostáva štíhla. (Zdroj: torispelling.com)

LOS ANGELES – Stále štíhla a vo forme! Ani tesne pred štyridsiatkou a so štvrtým potomkom na ceste sa Tori Spelling prebytočných kíl obávať nemusí. Ako jedna z mála hollywoodskych krások si vysoké štádium tehotenstva užíva bez balónového efektu. Zväčšuje sa jej "len" bruško, na ktoré je nesmierne hrdá.

Šťastná a vyrovnaná! Také sú pocity známej blondínky, ktorú najviac zviditeľnila úloha Donny v populárnom tínedžerskom seriáli Beverly Hills 90210. Napriek tomu, že už čoskoro privedie na svet štvrtú ratolesť, svoje ženské tvary neváha vystaviť v dvojdielnych plavkách. Sebavedomie je totiž nechýba ani navzdory kritickým reakciám jej neprajníkov.

„Je tehotná a nosí toto? Je otrasná a vyzerá ako šľapka!“ to je len jeden z negatívnych komentárov na herečkinu adresu po tom, čo svoju postavu sexi tehuľky predviedla v oranžových bikinách. Štipľavé slová však Tori neignorovala. Spolu s podobnými reakciami ich umiestnila na svoju webstránku, kde na ne odpovedala spôsobom sebe vlastným – provokatívnym záberom s vysvetlením.

Dcéra zosnulého režiséra Aarona Spellinga sa aj v ôsmom mesiaci požehnaného stavu rozhodla zapózovať v úspornom outfite plážovej módy. Fialové bikiny tentoraz doplnila rúžom rovnakej farby a bielou háčkovanou vestičkou. S veľkými slnečnými okuliarmi tak pôsobila mimoriadne štýlovo a decentne. Svoj postoj obhajovala nasledovnými myšlienkami: „Na svoje bruško som nesmierne hrdá. Prečo by som sa mala cítiť trápne a schovávať niečo, čo je tým najúžasnejším darom, aký žena môže zažiť? Tehotná žena akejkoľvek veľkosti je krásna.“ Zdá sa, že o Tori to platí naozaj do bodky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu