Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Prvé zábery synčeka Donny z BH 90210: Drobučký Finn sa vmestí do dlane!

Tori Spelling sa podelila o prvé zábery svojho syna Finna. Zobraziť galériu (15)
Tori Spelling sa podelila o prvé zábery svojho syna Finna. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Dočkala sa! Keď Tori Spelling (39) krátko po treťom pôrode otehotnela, štvrtý potomok na ceste bol nielen pre ňu obrovským prekvapením. Len pár dní po príchode na svet sa ho však nemôže nabažiť. Novorodeniatko menom Finn je totiž neuveriteľne krehké a drobné stvorenie. Pozrite si prvé intímne zábery ako dôkaz.

Zamilovaná až po uši! Medzi najväčšie mužské lásky americkej herečky zaručene patrí jej manžel Dean McDermott a päťročný syn Liam Aaron. Vo štvrtok 30. augusta k nim však pribudol Finn Davey, ktorý už pri narodení patril k drobnejším bábätkám. Aj s pôrodnou hmotnosťou 2,9 kilogramu si však oboch rodičov okamžite získal.

„Je to chlapec,“ týmito veľavravnými slovami Tori Spelling uviedla svoju najmladšiu ratolesť medzi nasledovníkov v sieti Twitter. Komentovala nimi záber z mobilného telefónu, ktorý zachytáva jej prst v pevnom zovretí maličkej detskej rúčky. Netrvalo dlho a hviezda seriálu Beverly Hills 90210 pridala aj ďalší okamih zo súkromia. Zachytila hlavičku čerstvo narodeného Finna položenú v dlani jeho pyšného otca Deana. Nečudo, že blondínka pod fotografiu dojato napísala: „Som taká zamilovaná...“

Tori Spelling sa podelila
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: Twitter)

Napriek tomu, že požehnaný stav nie je pre žiadnu ženu jednoduchým obdobím, Tori je za uplynulými deviatimi mesiacmi naozaj smutno. Ešte pred týždňom sa totiž ukazovala v spoločnosti, kde na margo štvrtého tehotenstva prezradila: „Nemôžem byť šťastnejšia, že sa blížim k jeho koncu a že sa už skoro stretnem s bábätkom. Ale tehotenstvo milujem a ak je toto mojím posledným, budem smutná, že už nikdy neotehotniem.“ Je teda viac než isté, že hollywoodska hviezda sa v materstve naozaj našla. Uvidíme, či nás stihne prekvapiť aj po piaty raz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu