Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Najsexi tehuľka? Rozžiarená a štíhla Tori Spelling v bikinách!

Štvrtýkrát tehotná Tori Spelling v bikinách Zobraziť galériu (11)
Štvrtýkrát tehotná Tori Spelling v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Je v závideniahodnej forme! Napriek tomu, že Tori Spelling (38) otehotnela už po štvrtýkrát, požehnaný stav jej na kráse neuberá. Práve naopak, herečka doslova kvitne a žiari spokojnosťou. Bez akýchkoľvek obáv o svoju figúru si môže dovoliť aj dvojdielne plavky. S rastúcim bruškom je sexi ako nikdy!

Vychutnáva si slnečnú pohodu! Keď bola Tori Spelling tehotná s nedávno narodenou dcérkou, graviditu znášala mimoriadne ťažko. V uliciach Los Angeles sa premávala neupravená, vyčerpaná z tepla a s výrazom, akoby siahala na dno svojich fyzických síl. Tentokrát si však materstvo opäť naplno užíva. Naposledy svoje mamičkovské krivky vystavila v oranžových bikinách pri bazéne.

Knižka z pera hollywoodskej kolegyne a spoločnosť trojročnej ratolesti Stelly – tak málo blondínke stačilo na vyčarovanie pohodovej atmosféry. Uvelebená na ležadle si podchvíľou hladila bruško a čítala dielo s názvom Belly Laughs od Jenny McCarthy. S jemným líčením predvádzala sexi nohy aj silikónové prednosti.

Tori na sebavedomí najviac zo všetkého pridávajú reakcie vlastného manžela, ktorý sa od nej nedokáže odtrhnúť. „Dean zo mňa nedokáže spustiť ruky. Stále mi hovorí ‘Ty si najsexi tehotná žena!’” pochválila sa nedávno svojim fanúšikom. Dodala pritom, že v materstve sa celkom našla: „Nikdy nie som taká šťastná, ako keď som tehotná. Vážne by som mala aj 10 detí, ak by som mohla!“ Zdá sa teda, že niekdajšia hviezda seriálu Beverly Hills 90210 s rozširovaním vlastnej rodiny zďaleka neskončila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu