Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Oslnivá vojvodkyňa z Cambridge: Prvé šediny už v tridsiatke!

Kate Middleton začína šedivieť. Zobraziť galériu (22)
Kate Middleton začína šedivieť. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Opäť pod drobnohľadom! Práve prebiehajúce Olympijské hry, ale aj rôzne charitatívne podujatia sú pre Kate Middleton (30) zaťažkávajúcou skúškou. Zakaždým totiž okolie na nej skúma každučký detail. Na nedávnej recepcii zaujala jej hlava s vykúkajúcimi šedinami.

Má priveľa starostí? Aj keď vojvodkyňa z Cambridge tento rok oslávila ešte len okrúhle tridsiate narodeniny, na farbenie vlasov si bude musieť dávať väčší pozor. Dôvodom sú čerstvé zábery z istej benefičnej akcie. Britská kráska na nej zažiarila v sivej róbe, no rovnaký odtieň sa odrážal aj v jej hrive zopnutej do konzervatívnejšieho účesu.

Kate svojou účasťou na spomínanom podujatí podporila kreatívnu tvorbu v anglických umeleckých kruhoch. Na túto príležitosť zvolila šaty od návrhárky so srbským pôvodom Roksandy Ilincic. Výnimočný dojem umocnili kruhové náušnice značky Kiki McDonough, ktoré si vzala aj na otvárací ceremoniál olympiády. Brunetka tak opätovne potvrdila, že jej prvenstvo medzi najlepšie oblečenými osobnosťami zaslúžene patrí. Titul jej už po tretí raz za sebou venoval magazín Vanity Fair.

Hoci sa strieborné pramene u Catherine začínajú objavovať priskoro, hlavu v smútku mať preto určite nemusí. V kaderníckom salóne jej drobný problém hravo vyriešia v priebehu niekoľkých minút. Horšie je na tom jej zákonná polovička William. Princovi totiž už niekoľko rokov vypadávajú vlasy a na temene sa mu tvorí plešina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu