Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Kate Middleton bola v bikinách odjakživa sexi kráska: Foto ako dôkaz!

Kate Middleton ako 24-ročná sexi kráska v bikinách Zobraziť galériu (18)
Kate Middleton ako 24-ročná sexi kráska v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Kráľovský dvor má byť na čo pyšný! Británia a tamojší príslušníci urodzeného rodu sa ešte stále spamätávajú z obrovského škandálu, ktorý im naservíroval francúzsky magazín. Lov na obnažené telo Kate Middleton (30) však rozhodne nebol náhodný. Vojvodkyňa na dovolenke vábila paparazzov už pred pár rokmi. Výstavnými krivkami v bikinách by totiž mohla konkurovať aj mnohým modelkám.

Princ William si vybral naozaj dobre! Budúca kráľovná na svoju rodinu nechtiac uvrhla zlé svetlo po tom, čo sa v priestoroch súkromnej rezidencie odvážila odložiť vrchný diel bikín. Francúzsky fotograf bol totiž pritom a kompromitujúce zábery publikoval v magazíne Closer. Celý incident bude mať súdnu dohru, no pre britský národ nesie aspoň jedno pozitívne posolstvo. Vojvodkyňa z Cambridge je aj bez šiat dokonalou ozdobou kráľovského dvora.

O tom, že Kate sa v otázkach svojho zovňajšku nikdy nemala za čo hanbiť, svedčia tiež zábery z roku 2006. Vtedajšieho priateľa Williama vzala na rodinnú dovolenku so svojimi rodičmi, sestrou Pippou a bratom Jamesom. V blízkosti španielskeho ostrova Ibiza pretŕčala svoju postavičku v bielych bikinách a pôsobila ako hviezda z plavkového katalógu.

Zaujímavosťou je, že nie všetci obdivovatelia očarujúcej Kate s rozruchom súhlasia. „Kate je stopercentne vinná za túto situáciu a je hrozné, že odmieta niesť akúkoľvek osobnú zodpovednosť za svoje hlúpe rozhodnutie,“ píše vo svojom vyjadrení novinár James Johnson. Ten svojimi slovami odsúhlasil drsné slová Donalda Trumpa. „Kate Middleton je skvelá, ale nemala by sa opaľovať nahá – môže viniť len samú seba. Kto by Kate neodfotil a nezarobil kopec peňazí, keď sa opaľuje nahá. Ale no tak, Kate!“ Apeloval americký miliardár na Twitteri začiatkom týždňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu