Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zdrvená Kate Middleton sa obáva zrady: Unikne aj pikantné video?

Kate Middleton Zobraziť galériu (15)
Kate Middleton (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Škandál s nahými fotkami bol možno len začiatok! V uplynulých týždňoch si Kate Middleton (30) prešla neľahkým obdobím, počas ktorého musela čeliť prepieraniu kompromitujúcich záberov z dovolenky. Sama však priznáva, že jej súkromie a intimita môže byť stále ohrozená. Zradcu preto hľadá už aj vo vlastných radoch.

Je podozrievavá ako nikdy! Keď sa budúca kráľovná objavila na titulnej strane magazínu Closer hore bez, domnievala sa, že ide o jednorazovú prácu francúzskych paparazzov. Po druhej vlne pikantných fotiek, na ktorých si prezlieka dvojdielne bikiny, však zbystrila pozornosť a začala si dôkladnejšie všímať svoje okolie. Obáva sa totiž, že indiskrétne materiály môže získať a predať aj niekto, kto sa pohybuje medzi členmi kráľovského rodu.

Podľa magazínu Life & Style sa ku konšpiračným teóriám neuchyľuje len vojvodkyňa z Cambridge, ale aj jej zákonná polovička. „Kate a William sú paranoidní – vraj je v paláci špión, ktorý vyzrádza ich tajomstvá. Toľko informácií preniklo na verejnosť, že si to nemôžu vysvetľovať ako náhodu,“ tvrdí zdroj blízky kráľovskému páru.

Zaujímavosťou je, že fantázia miláčika britského národa nezachádza len do možných fotografií a chúlostivých tajomstiev. „Existuje správa, že mohlo byť nakrútené aj video, na ktorom si mladí manželia vychutnávajú intímne okamihy. Kate sa desí toho, čo všetko ešte môže byť odhalené,“ vysvetľuje spomínaný svedok v časopise. Celý incident mal tak len jediné pozitívum – Catherine sa po povzbudivých a lichotivých komentároch na adresu svojho tela cíti sebavedomejšie. Na druhej strane sa však bojí, že jej súkromie ani za dverami paláca nie je v bezpečí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu